søndag 24. mars 2013

Påskeharen.....har enda ikke besøkt oss,og ho mor har heller ikke lett frem påskepynten fra loftet.Skrale greier,ikke sant?!


Meeeen...når de to yngste i heimen later til å være totalt tunghørte og aaaldri,aaaldri,aaaldri kan lære seg til å gå fint på butikken når vi handler,da blir det hverken påskehare eller annen kos!Ho mor sjøl har gått til streik!

Denne gangen var nok nok.En butikk er ingen lekeplass!Alle de årene jeg selv har jobbet i butikk har jeg alltid sagt til meg selv at hvis og når jeg får unger så skal de ikke få løpe rundt som noen galninger!Det ser man nemlig nok av i det yrket.Ufordragelige små bøller,som fyker frem og tilbake mellom reoler,utstillinger og bena til andre kunder,til fare for både seg selv og andre!Men hva skjer?Til tross for at jeg stadig forteller mine to håpefulle (som jeg lurer på er uten håp) at de skal gå fint sammen med meg,så lekes det plutselig gjemsel mellom hyllene!De ufordragelige bøllene er  mine! *Rødme*


Gårsdagen skulle etter handlerunden var over brukes til å pynte heimen og innvie påsken,istedet møtte mor veggen i fortvilelse,ho synes nemlig ikke det er spesielt festlig å måtte stå på butikken og kjefte og smelle,og knipe nedi ungene sine,mens de andre i butikken sikkert nok tipper jeg er et surt hespetre uten sidestykke.Stakkars unger med en slik mor!Men denne moren vil bare at det skal kunne gå an å gå en runde i butikken uten at hun må mase om det hun har sagt 100 ganger før - uten at handlerunden skal bli et mareritt!
Et lite stort hjertesukk fra meg.Gode tips mottas - ikke vet jeg hvilken teknikk jeg skal bruke om ikke det siste døgnets streik og surmuling fra min side viser at jeg mener alvor!!!!
Men men...nå skal vi gå videre så får vi se neste gang om de har tatt lærdom?Best for dem....uansett skal det heretter gjøres en innsats for at handleturer skal foregå uten unger - 
da er vel alle nøgde?
Så i mangel av påskepynt og påskeharer har jeg enn så lenge knipset bilder av våre skjønne,nydelige kaninunger som kan få være med å ønske alle en god påske!
I dag har vi vært uti havgapet og kost oss og grillet og "røkt fredspipe" så i morgen kaaan det faktisk hende at både påskepynten kan letes frem og påskeharen kan etterlate et egg eller to fylt med godteri ?


3 kommentarer:

 1. Å HELEDUSSAN SÅ SKJØNNE
  TI HI MÅ LE LITT OGSÅ
  SKULLE VERT EN AV OG PÅ KNAPP PÅ DISSE HÅPEFULLE AVOGTIL:)
  KLEMMER I FLENG FRA ELI:)

  SvarSlett
 2. For noen sjønninger!!

  Sånn er det å være mamma... når jeg ser sånt på butikken så tenker jeg...YES, jeg er ikke den eneste med sånne unger (og jeg har fem, tenkt deg fem av de løpe som galne i butikken) Derfor er det jeg handler uten ungene!!
  Jeg har forresten ikke tatt frem påskepynten enda heller, grunnet...ehmmm...la oss si det som det er...latskap :)

  Fin påske til deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 3. Oh, these photos are so sweet !
  I love bunnies and the turquoise box :)
  xoxo:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)