mandag 25. mars 2013

Livets glade gutt......må være Pisty,som synes påskeferien startet aldeles udmerket!


I forgårs ble det endelig løping i skogen uten bånd...det hadde vært noen dager siden sist og siden dette er det gøyeste som finnes var det sååå deilig å få rase litt rundt,så både ører og annet flagret !


I gårbstemte mamsen at vi skulle på biltur,og både Pisty og Talisa fikk være med til nydelige Alnes,forblåst uti havgapet!

her var det sååå mange hunder og gode lukter å snuse på,at en stakkar kunne bli helt forvirret!! Når det attpåtil begynte å lukte pølse var lykken nesten fullkommen....


...prikken over i´en var å få hompe litt på Talisa som nærmer seg toppen i løpetiden sin - hun er ikke videre interessert i Pisty men han prøver iherdig lykken likevel.Sex on the beach...men valper skal ikke forekomme i dette hus,jeg hadde rett og slett aldri klart å gi fra meg en eneste en!Forresten så får vi vel hendene fulle fremover sånn som det er,Ronja holder på å føde kattunger just presis akkurat nu og hittil har fem små nurk kommet,- det holder spør du meg!


Jammen var det travelt å være ungkar og sprellemann,så da øynene datt igjen og kroppen datt sammen ar det godt med litt kos :)
Pølsespising,rulling i sand,flørting med Talisa og løpeturer i skogen gjør sitt med en lekker afghansk mynde pels,så det spørs om livets glade gutt blir like glad når han får vite hva som er i vente om litt...da skal han nemlig i badet og bli ren og fin,før det skal føhnes og børstes til den store gullmedalje!
Pisty synes ikke det er videre festlig å bli badet,men du og du så deilig han føler seg etterpå!Og ikke nok med det,mor i huset lurer på å melde han på utstilling i mai så vi får vel begynne å trimme litt pels og nappe litt her og der også!Men mest av alt har jeg lyst til å få tatt superfine bilder av han nybadet og lekker,for det har jeg tenkt leeeenge nå,- så det er på høy tid!
Men nå må bare den nybakte mamma Ronja få trykke fra seg slik vi vet alt er bra,før jeg kan skride til verket -
gler meg til en kosestund med godgutten !


At jeg var den mammaen som kom hjem med de barna og hundene som var våtest og fullest av sand,er jeg ikke i tvil om.
Det er helt vanlig ;)

4 kommentarer:


 1. Hvor hyggelige familie billeder og glæde børn og hund, man kommer til at tænke på sommer og håber at nu kommer foråret lige om lidt, så kan man ud og gril pølser og hygge udenfor, jeg fryser hele tiden og min lille hund er nu ikke så glad at være ude i sne :)
  Ha en rigtig hyggelig mandag !
  Kram Diana

  SvarSlett
 2. love your sweet pics!!! angie

  SvarSlett
 3. Så dejligt med en god familie tur ud.
  Det ser ud til i har hygget jer.
  Rigtig fine billeder.
  God dag til dig Tove.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 4. Herlige bilder!!

  Hilsen Camilla.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)