fredag 22. mars 2013

Fredagsvasken er i gang...


...ja skal sant sies er her vel fredagsvask daglig her i huset,men det er ihvertfall uansett ekstra deilig å ta den på fredagen.Da vet man jo at det er familiens kosekveld etterhvert,og som den pliktoppfyllende mora og kjerringa jeg selvfølgelig er (kremt,kremt) så vil man lage det koslig til kvelden!Ekstra deilig er det å tenke på at nå blir det påskeferie for barn og etterhvert Gubben også...du syn og hendelse:kan man drømme om et snev av familieliv hvor alle medlemmer er hjemme ?


Jeg tror jeg foretrekker å være realistisk inntil det motsatte er bevist...om ikke det blir full påskeferie på Gubben så blir det ihvertfall mye mer fri så det er luksus bare det.Skal nytes :)
At det er en seng på bildet til akkurat den teksten må selvfølgelig ikke misforståes....


Sengen og soverommet var bare i tillegg til resten av dette bedårende,lekre og skjønne huset bare helt skjønt å få drømme seg litt vekk i - tenk å bo sånn da,sukk,sukk :)


Jeg kunne nå tenkt meg å bodd oppi dette badekaret jeg da...og vært fornøyd med det :)
Et virkelig inspirerende bad...sånn for oss som drømmer om flere bad ihvertfall!!!!(Og lottomillioner;)Vi ser på både dette og det øverste bildet hvor artig og tøft og lekkert det er å bruke hønsenetting inni skapene - 
en favoritt her i heimen :)Et sjarmerende kjøkken hvor murveggene får være naturlige,
knakandes koslig spør du meg!!!


Litt ferske blomster pynter opp...which reminds me at det vil jeg også ha - det er jo fredag,påske,nesten vår,jeg er happy for en skatt jeg har funnet og venter på,og er i skrivende stund i god form..foreløbig i dag ihvertfall.Så all grunn til å smile,feire livet og unne seg noen blomster!!! 


Godt var det også med desse fem minuttene på rompa før jeg fortsetter med syslene mine!

Life is good :)5 kommentarer:

 1. HALLO SKJØNNE TOVEVENNEN:)
  FREDAG OG HUSVASK...
  JEG HÅPER Å FÅ UNNA LITT I DAG JEG OGSÅ
  TUSEN TAKK FOR HILSEN INNE HOSS MEG
  DU ER ALLTID SÅ SNILL OG GOD
  ØNSKER DEG DEN FINESTE FREDAG<3
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Fine bilder av et flott hjem. Skulle gjerne hatt et sånt badekar, og lottomillioner :)Digger kjøkkenet også, superflotte murvegger.

  Her er det også fredagsvask på gang, men det går litt trått...jeg er enkel å avspore...

  God helg og god påske til deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 3. Takk for hilsen hos meg =) Masse fint i dette huset ja, og utrolig fint med ekte mur. Skulle gjerne hatt en murvegg inne selv, men det er vel ikke så lett å få tak i murstein som ser gammel ut?? Et vennepar av oss fikk tak i og murte opp en vegg på kjøkkenet, det ble utrolig flott.Håper dere får en fin ferie! Vi skal også ha noen dager fri sammen,gleder meg til det.

  SvarSlett
 4. God påske i rent og ryddig hus! :)

  SvarSlett
 5. Ah, for et koselig innlegg :) Dere får nok ei fin påske sammen - om så ikke alle er sammen samtidig ;) Nydelige bilder fra et inspirerende hjem.

  God helg! Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)