fredag 1. februar 2013

Blir så glad...

  

...ja både hoppende og sprudlende av den deilige solen som lurer seg lenger og lenger inn i rommene om dagen.
Så i dag flesker jeg til med et skikkelig fargerikt innlegg med bilder fra det utrolige Bed of Flowers,et koslig Bed & Breakfast hotel i Nederland.Hit drar du om du trenger et energikick ;)
Synes desse bildene illustrerer hvor deilig det er å kjenne solen varme gjennom (huff så skitne) vinduer !


På den annen side er jeg egentlig litt sur også.Eller lei.
Lufta har gått litt ut av ballongen...savner kameraet mitt,og 
pc´n min...hadde vært så deilig å få ta bilder i det fantastiske lyset som bde solen og ikke minst all den deilige nysnøen gir.
Helt greit å jobbe med Mac´en,men litt mer tungvint så jeg harstrevd litt siste dagene,det har vært skralt med innlegg!Og til tross for det...utrolig mange besøkende, jeg blir helt paff når jeg ser statistikken selv om jeg ikke har lagt ut noeMen,men...det går vel litt sånn opp og ned med oss alle?




Om du er nede,så tror jeg ihvertfall du hadde glist ra øre til øre om du hadde lagt deg inn her!Jeg smiler bare av bildeneVisst er det "noko voldsomt" men likevel veldig gjennomført og rett festlig her på hotellet.I et hjem hadde jeg kanskje synes det var i overkant mye farger og mønster!


De må ihvertfall hatt det kjempegøy,de som står bak og har malt alt dette styret og fråtset i stoff og detaljer i de villeste fargessammensetninger!Resultat:vårlig,sommerlig,herlig!



Selv kjenner jeg på lysten av å bruke en eller annen av desse lekrefugletapetene som finnes...vet bare ikke hvor eller hvordan enda - vil ikke tapetsere noen vegg,men finne på noe annet bare for å lage litt vårlig stemning.Jaja...noe skal man vel ha å gruble på også,eller hur??


En ting jeg ihvertfall skal gjøre bestemte jeg meg for i går,er å snu spisestuen vår andre veien.Og flytte om et skap i gangen.Og snu litt nede i hallen.Bare for å få litt forandring..jeg lider jo av et uhelbredelig ommøblerings-syndrom og av og til bare må jeg!!I dag er en sånn dag!



Så jeg kan vel ikke sitte i stolen for lenge...skal jeg få gjort ihvertfall litt av det påtenkte!
Men så er det jammen deilig å sitte i solen...det er ikke lenge vi har den,og det er tidlig på året men jammen varmer den godt!Så herlig og godt,sukk.Og vet dere hva som nettopp fløy forbi nå...en stor flott ørn!WoW!Alltid så flott å se....kan ikke akkurat si hva det er,men det er noe med ørner!



At Hotelet har valgt navn etter innredningen eller omvendt er det ingen tvil om...her ligger du sannelig i en "bed of flowers"!
Så klarer du ikke vente til sommeren med å ligge i en blomstereng er dette stedet å reise til!Jeg synes ihvertfall det var forfriskende å få titte inn via bildene....og 

av og til er det nok;)

5 kommentarer:

  1. TAKK FOR DISSE FARGE-BOMBENE.
    trengte dem på en dag med snø og uvær...
    GÅR MOT VÅR, UANSETT.
    god helg .-)
    klem TOVE

    SvarSlett
  2. Å TOVE
    DETTE VAR VIRKELIG
    OPPKVIKKENDE
    TAKK FOR TITTEN
    OG KOS DEG MED Å SNU PÅ MØBLENE
    KLEM ELI:))

    SvarSlett
  3. Hi really like your blog, all this beautiful colors so refresing and full of inspiration. Have nice weekend

    SvarSlett
  4. O, så läckert. Varför har man så svårt att slänga in lite pasteller här och där???
    Ha en skön ommöbleringshelg, och akta din kropp med för tunga lyft.
    Kram Ulla

    SvarSlett
  5. Åh, tuuuusen takk for at du delte disse bildene! :)

    Takket være deg fikk jeg maaaange nye ideer til hva vi skal gjøre her fremover - og det beste av alt, mannen er heeelt enig :) Hurra meg rundt!

    Ønsker deg ei riktig goood helg!
    Klemmer fra Lite hi

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.