mandag 25. februar 2013

As requested....



...how fun that my foreign readers want the recipe from the post below,of course I´ll translate and share the good stuff :

Trude´s heavenly Foccacia

50 g yeast
6 dl lukewarm water
2 teaspoons of sugar
2 teaspoons of salt
4 soupspoons of olive oil
13 dl flour

work the dough well together directly in the form you´ll bake it in,and let it stand to rise for an hour.Then stick your thumb all over to make small holes in the dough.Pour 2,5 - 3 dl olive oil over the dough,and add 3 teaspoons of  Maldon Salt and spice/herbs as you like it.Oregano,red onion,sundried tomatoes...
Let it roast in the oven at 200 degrees until the dough has a golden finnish.Yummy :)



2 kommentarer:

  1. Takk, akkurat hva jeg trengte. Nå skal jeg bare oversette den og så skal den lages til i morgen for da har jeg bursdag og får besøk. Og det er alltid hyggelig å kunne servere noe godt ( nå er focaccia noe av det beste jeg vet faktisk)

    Håper du får en fin dag. Klem:)

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)