lørdag 12. januar 2013

neeeei...

...at jeg kunne være så dum!Vel vitende om at jeg etter all sannsynlighet kom til å våkne sånn omtrent midtpånatta ga jeg likevel etter for trøttleiken i går kveld og lusket meg til sengs klokken 10!Et grusomt kjedelig valg,men jeg var så grusomt trøtt :/
Og nå tenker jeg at det var gruuuuusomt dumt!Klokken er 02 på natten og det er vel i desse tider vanlige folk legger seg,men skit la gå...
Det får vel bli somlet blir utover natten.Prøver for første gang å lage blogginnlegg med ipad'en...får det ikke til som jeg vil,så det får vel bli som det blir det også.Kan ikke lenger la de bittesmå,skjønne tæsefisane til baby'n under regjere øverst i innleggene mine,dere kunne jo tro at jeg har gått inn i en alvorlig depresjon.Det har jeg såvist ikke,og om jeg hadde det så var det i så fall grunnet litt dataproblemer siste døgnet.Planlagte innlegg har måttet gå dukken...nesten med meg som følge - det blir helt
krisetilstand når man ikke får blogge som tenkt...har man et  
avhengighetsproblem undrer jeg?? ;)Jeg har maaaange avhengighetsproblem
(dette er bare et av dem;)
En annen ting jeg er avhengig av og "har slitt med" i maaange år,er trangen,behovet...for interiørblad.Jeg elsker å snuse inn i andres
hjem og suge til meg inntrykk og inspirasjon:)
Som med andre avhengigheten har det utartet seg,og nettet blir saumfart etter enda flere godbiter.En helt okej sysselsetting midtpånatt,spør du meg:)
Dette hjemmet synes jeg var litt festlig og lett til sinns,noe som kunne være en grei overgang fra det heller triste under her.
Jeg takker så inderlig for varme,gode kommentarer...jeg vet dette er helt vanlig og det er mange som har det på akkurat samme måten...grufullt men sant;det er naturens gang!
Når man aborterer er det som regel en grunn til det,og en risk man må ta med i betraktningen når man begynner å skal produsere babyer.
Jeg var jo heldig med to fra før....dette hadde nok vært enda hardere om det var min første.Men det er så rart med det...når termindagen kommer hvert år tenker man jo sitt og kjenner på savnet!
Men nå hopper vi over det triste og fokuserer på det som er bra dere!Tenke seg til at enda flere Koslige følgene har lagt seg til...det er nesten så man kan begynne å få prestasjonsangst!
Men jeg har sagt det før og jeg sier det igjen,- jeg blogger først og fremst for min egen del.Det blogges om det som ramler nedi hodet.(Det kan være så mangt,take it as a warning,Hihi)
På Sammensuriumet lages det innlegg med det jeg liker og jeg bruker bloggen som et "levende" online interiørblad hvor jeg samler alskens godbiter og såntslags.Fra eget hjem blir det også publisert bilder,gjerne med usensurerte hverdagsglimt attåt.Du blir bedre kjent med både Gubben,Gamla,Trollungene og husets firbeinte:)
Velkommen til meg,mitt og mine!


S

3 kommentarer:

 1. I do love your sweet blog even if Google Translate doesn't translate it well, sugar. It is a delight. I hope you read English so you'll know what I'm commenting on. But it is nice to meet you.
  xoxo,
  Connie in USA, Idaho

  SvarSlett
 2. Må smile når jeg leser bloggen din, du skriver på en humoristisk måte der jeg levende ser for meg ting du beskriver.

  Er skjønt enig med deg i at det er viktig å blogge for en egen`s del. Var så vidt innom det feltet og kjente på stresset med at jeg måtte blogge for lesernes del og det ble bare tull. Gleden ved å blogge mister sin kraft.

  Håper du har fått noen timers søvn etter klokken 2 i natt og at du får en super søndag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Vakre bilder du visier!
  Håper du får sove bedre i natt da!
  Jeg har også søvnproblemer fortiden....
  Men det skylles at jeg er høygravid...
  Så jeg prøver å tenke positivt, å venne meg til lite søvn siden det snart kommer en liten prins i hus!!
  Ha en fortsatt Nydeligflott søndag!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)