tirsdag 29. januar 2013

Kaster lys over Nib.......og dets respektive medlemmer!
For det ulmer  i rekkene!Mange føler at Nib-jentene representerer bare et visst utvalg bloggere og en viss stil,især når det kommer til utfordringene.Da bør du lete frem papirpompom´ene,og style etter beste evne - være en dyktig fotograf og gjerne i det gode selskap skal du nå frem.Titter man derimot på alle bidragene som kommer inn,finner man mangfold og bilder fra hjem på et "normalt" plan der medlemmene byr på hjemmene sine...slik som de er,uten unaturlige oppstillinger og rariteter som til daglig ikke ville sett slik ut.I går leste jeg at nok en fantastisk bidragsyter på interiørfronten har meldt seg ut av Nib,lei av den ensporede retningen forumet for Norske Interiørbloggere har.Jeg er redd flere følger!!??

Selv synes jeg det er synd.Begge deler.Synd at Nib ikke viser interesse for å vise forskjellige stiler,synd at medlemmer melder seg ut.For hvis ikke Nib selv av en eller annen helt uforståelig grunn ikke kan vise mangfold,hvem skal så gjøre det tenker jeg?

Hvorfor blogger du?Hvorfor blogger jeg?Hvorfor er jeg medlem av Nib?Hva får jeg ut av det?

Faktisk...er Nib et vindu for meg som jeg besøker når jeg skal titte inn til andre bloggere som ikke står på bloggrollen min.
Sakene Nib skriver om (sjeldnere og sjeldnere...hvor blir innleggene av?) er som regel fjernt fra min smak.
Mens det sikkert er mange som storkoser seg med dem.
Ein kan ikkje gjera alle til lags!
Jeg storkoser meg mer med mine visitter hos de av dere som representerer "min stil" og aller helst byr på dere selv,på godt og vondt!Av og til ramler jeg inn hos noen med totalt ulik stil enn meg,og det kan jammen være koslig det også :)
Jeg synes vi skal være glade for mangfoldet medlemmene viser!Og tenk,- lille og rare meg er faktisk en bitteliten brikke som representerer nettopp det!

Og viktigst av alt,- lille,rare meg synes det viktigste av alt er å kose seg med bloggen sin,uavhengig av både trender og seertall!
Lille,rare meg utfordres kreativt når Månendens Utfordring kommer og hodet settes i sving for å finne nettopp det jeg føler passer til kriteriene og som ikke minst viser hvem jeg er.Like skuffet blir jeg hver gang galleriene og vinnere kommer,- sjelden er jeg fornøyd med resultatet...ikke fordi jeg selv ikke er med men fordi det er så ensformig hver eneste gang.Like fullt...Utfordringen har gitt meg kreative øyeblikk og det er gøy og det er vel viktigst av alt?Ihvertfall for meg!

Jeg håper alle medlemmene i Nib føler seg likeverdige og setter nesa i sky og fortsetter med det de gjør,på hver sin måte,og vet at de inspirerer og gleder mange på sin vei!
Nib håper jeg ikke fortsetter på samme måte,sender et lite spark i rompestompen på de skjønne damene og oppfordrer til nye takter...ein kan ikkje gjera alle til lags,men

sannelig kan man prøve ;)3 kommentarer:

 1. Hei, enig med deg :)
  Mangler MANGFOLDET :(
  Synd det er blitt sånn , akkurat blitt medlem etter nesten et år på " venteliste " .. Og trodde faktisk det ville vært litt anderledes.. Flotte stå på jenter i NIB men muligens " kjørt seg fast i ei gate … "? Kjenner følelsen med utfordringene .. MEN , utfordringene OG bloggrullen til Nib har gjort slik at jeg finner mange inspirerende blogger som jeg liker :)
  Håper at de tar en revurdering, for som du sier : Redd dette blir flere som melder seg ut - og det er jo synd !
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Enig med både deg og fru Hansen:)

  SvarSlett
 3. Jeg er enig. Forøvrig skal det sies at jeg har nok mye av den ensporede stilen som det snakkes om, og prøvde melde meg inn i NIB. Tilbake fikk jeg svar at bloggen min ikke var NOK interiørblogg og ikke var inspirerende nok... Jeg VET at jeg har mer interiør og hus på min blogg enn mange andre som er medlem der, men jeg vet også at min blogg kanskje ikke har like mange lesere som de mest kjente. Men er det ikke derfor vi vil være med der da? For å bli mer kjent? Føler at kanskje jeg ble noe urettferdig behandlet... kommer iallfall ikke til å slenge inn flere søknader om medlemskap der...

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)