tirsdag 29. januar 2013

Jeg innrømmer det ....

 ...jeg har et lite avhengighetsproblem,jeg har rett og slett måttet innse at jeg er en toile-a-holic!Jeg elsker de gamle,nydelige mønstrene og derfor hoppet hjertet over et slag eller to da jeg kom over desse nydelige tallerknene som snart kommer i salg!Designet står den svenske bloggeren Anitha Schulman bak!Herlige farger og spennende, men samtidig gammeldagse motiv.
Dette gikk rett i fletta på en toile-a-holic må vite!!!!Og så er det ekstra festlig at du kan få serviset med monogrammene dine på!Gidamegsann...for en ypperlig bryllupsgave dette hadde vært dersom det var noen jeg kjente som var toile-a-holic, og som har lyst å gifte seg men venter bare på frieri...hmmm,hvem kan det være ? Noen som føler hintet var myntet på dem mon tro????;)
Om det blir desse eller andre lilla tallerkner med toile mønster gjenstår å se,for det både vil og skal jeg ha rett og slett...sånn er det bare med enkelte ting her i livet,så det så.Har funnet noen på Etsy som selger gamle,nydelige toiletallerkner i alle verdens farger...dette er jo også bare herlig men ekstra herlig som på bildene;i fargerikt fellesskap :)

Anitha Schulman BloggI dag står ungene her i huset selv for middagslagingen!
Jeg og Gubbben skal fortære lapskaus funnet i fryseren,mens våre to håpefulle valgte å lage nuggets...akkurat passelig avansert.
Potetmos,tomat og agurk attåt var resten av menyen,men jeg tror forsyne meg både tomatene og agurkene ble oppspist før maten var kommet på fatet.Aldri så nøye,det viktigste er at det blir spist :) Martine og Linus har fått sansen for Fire Stjernes Middag på tv,og synes visst matlaging er litt spennende,så da synes jeg som mor det er artig at de både får prøve seg litt samt får tenke litt selv hva som er lurt å ha i seg av forskjellig!
Og akkurat som på bildene her skal det også på tallerknene være masse grønnsaker attåt og et

fargerikt fellesskap!


3 kommentarer:

 1. Så gøy når barna lager mat, lærer mye av det også :)

  Ha en flott kveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fantastisk, herlig fargerikt! Det er jo til å bli skikkelig glad av å se på alle de fargene. Skjønner godt du blir avhengig! Det er så kjekt når barna lager mat, skulle ønske de var like flinke til å rydde etter seg! Ha en god kveld! Klem fra Nina :o)

  SvarSlett
 3. Toppers når ungene vil bli med å lage mat;) mine er litt små til å styre alt alene,5&7, eldste syns også det er stas med 4*middag. Skal sjekke ut den bloggen-nydlige tallerkner! God helg! LK

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)