mandag 21. januar 2013

Et helt ordentlig titte-skap......i ordets rette betydning ;) I fjor sommer,etter sterke lengsler i lengre tider kunne jeg og Gubben endelig bære et tungt,altfor dyrt og overpriset gammelt fransk skap opp igjennom trappene og inn på stuen.Det hadde ikke før kommet på plass før madamen her drog frem stikksagen og dundret løs og lagde hull i ryggen på skapet,og skrudde opp en hylle.Tenk...nå hadde jeg endelig fått meg tv-skap!Et skap å skjule tv-vederstyggeligheten i...for et fancy smancy flatskjerm-tv gikk ikke helt overens med stilen i resten av stuen.Hadde en flott tv-benk med glasshyller og styr og stell - men du verden for en støvsamler!Noe mer deprimerende å tørke støv av enn den saken skal man lete lenge etter så nå er jeg så glad at jeg har fått støvmagneten bak lukkede dører!At det var meningen jeg skulle ha akkurat dette skapet er jeg sikker på,for hva oppdaget vi da vi kom hjem med det?Jo...det var malt i akkurat samme farge kalkmaling som resten av skapene vi har på stuen!Oj!Innsiden av skapet derimot har vært offer for mye tenking og grubling fra min side.Hadde egentlig tenkt å tapetsere innsiden...men så fant jeg noen sånne skjønne gamle glansbilder som jeg synes det var litt trist å skjule...det er liksom litt av  historien til skapet føler jeg....Men,nå har jeg likevel bestemt meg for å tapetsere ihvertfall innsiden av dørene (tapeten jeg sikler på ser du),og så male rygg og hylle.Og så må jeg få ut finger´n og skru på flere hyller slik vi får fordele litt utover alskens spillemaskiner og parabolgreier og data og såntslags,som forøvrig også er veldig greit å holde skjult!Kanskje klarer jeg å integrere glansbildene på et vis???Vi får se.Her er ihvertfall mitt perfekte titte-skap...om enn litt uferdig så gjør det meg likevel overlykkelig!
At det attpåtil er plass til litt pynt og sånt på toppen er et deilig pluss!
Titter du inn på NIB´en ser du flere tv-løsninger...

jeg bytter ikke med noen ;)

10 kommentarer:

 1. Så flott titte skap.
  Jeg leter etter den perfekte tv løsningen. Litt av problemet er at jeg vet ikke helt hva jeg vil... :)
  Finner nok ut av det en gang.
  Klem

  SvarSlett
 2. Oi, for et aldeles FANTASTISK tv-skap! Sjarmerer du ikke dommerene i senk med dette, så skjønner ikke jeg! Lykke, lykke til i utfordringen. Koselig blogg du har, forresten! God uke til deg, kleme fra Beate

  SvarSlett
 3. Så fantastisk!
  Akkurat det jeg trenger nå :)
  Hvorfor må TV-er være så svarte og stygge?
  En jeg kjenner overtok en stor sølvblank tv ( skjermen er også sølvblank) da han kjøpte leilighet. Men den er noen år gammel og jeg har aldri sett noe tilsvarende.
  Vi trenger ny TV, men venter fordi vi ikke vil ha en slik svart, stygg greie.
  Nå må jeg ut og lete etter et skap!
  Takk for inspirasjonen! :)

  SvarSlett
 4. Så flott skap :)
  Heldig du!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 5. Så deilig å kunne gjemme bort tv! Det er min drømmeløsning også :) Men enn så lenge blir det tv-benk på den litt mer vanlige måten.
  Lykke til i utfordringen!
  Ingrid

  SvarSlett
 6. Det var helt nydelig, skjønner godt at du er fornøyd med det. (Det finnes jo ikke noe styggere enn en tv-benk...!!)

  SvarSlett
 7. Flott ikke alle har slik hvit avlang kjedelig tv-benk! Stilig :)

  SvarSlett
 8. WAW TOVE!
  SÅ HERLIGT SKAP
  JA EN BETALER OVERPRIS PÅ SÅNT ...
  VI MÅ JO BARE HA DET;)
  GLEDER MEG TIL Å SE MER ETTER VERT
  NYT KVELDEN SKJØNNE VENN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 9. Skapet var rett og slett nydelig, og sikkert verdt prisen sin :) Likte så godt gråfargen også. Så fint det var med de lilla detaljene til det grå. Veldig fint å få gjemt bort tv'n med ledninger og alt som du nevner. Dette var et flott bidrag, lykke til!
  Tusen takk for kommentar hos meg, jeg fortsetter å male hvitt rundt meg, det blir ikke noen farger her med det første :) Var nok ikke så tøff som jeg trodde :)) Liker det best når det er hvitt, mye enklere å ta inn møbler og pynt da :)
  Ha en finfin kveld, snart natt.
  Klem

  SvarSlett
 10. Det var flott tv-skap! :) hadde nok ikke fått lov til det, her mener mannen at tv-en er et flott møbel som skal vises frem.. :p

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)