tirsdag 22. januar 2013

Det koker i grytene.....


...og gjev det hadde vært eneste plassen det kokte!
Men så vel er det absolutt ikke!
Dattera i huset har konstatert at jeg er verdens verste mamma,siden jeg helt tilfeldig kom til å dulte til hånden hennes idet hun satt og riglet på en tann som bare hang og slang.Det gikk som det måtte,det ble et blodbad,hyling,vræling....ja jenta fikk vist sinnet sitt kan man trygt si og like trygt er det å si at det temperamentet jenta viste da var særdeles velkjent - 
hun har det ikke etter faren for å si det slik ;)

Langsint er hun også viser det seg,populæriteten min  har ikke steget et lite hakk engang siden den forferdelige hendelsen!
Hun har vel aldri oppholdt seg så lenge på rommet sitt før,med unntak når hun sover.Og Linus´en er på besøk hos nabojenta,så her sitter ho mor og er mutters alene.Så da passet det bra med litt muntre,deilige farger fra Greengate synes jeg :)


Forresten koker det flere plasser.Det koker mellom beina på x antall katter,både våre egne og diverse kåte hannkatter som plutselig dukker opp fra intet med håp om å få seg litt mus pus!
Og våre to kattefrøkner gjør seg til og frister den ene stakkaren etter den andre - ikke alle er like heldige :/


Vi er nesten litt forundret på oppførselen...vi har jo hatt en annen kattedame her i mange år,Wilma,men hun har aldri vært interessert i kjønnslig omgang av noe slag.Så vi fikk nok litt bakoversveis da Ronja og Sølvi viste omverdenen løpetid hos katt!



Vi har aldri hatt kattunger før så vi drister oss til å prøve før vi steriliserer våre to særdeles usømmelige jenter uten skam i livet!Og blir det ikke kattunger på en av dem nå så blir det aldri...det er hompetitten,homeptatten hele dagene!



Jeg blir flau på deres vegne :/


Sånn blir det,man har det som man ordner seg ikke sant?
Og egentlig er det veldig koslig også da!Ungene gleder seg allerede,- vi får se hva som skjer :)


Kjenner det koker litt i hodet mitt også jeg!
Hersens Green gate!
De kommer hele tiden med noe nytt og fint,og likedan som de to tidligere nevnte kattene så begrenser heller ikke Green Gate seg.
Fristelsene er utallige...og jeg får lyst på nesten alt!!!

Akkurat det problemet vet jeg det er flere som sliter med!
Du også kanskje ?




Det er egentlig helt fantastisk hvor mye som egentlig er i sortimentet deres.I butikkene finner man som regel bare et lite utvalg,man skulle nesten ønske det fantes egne reinspikka Green Gate butikker som kunne føre alt, - jeg har full forståelse for at butikkene rundt omkring ikke kan ta inn alle serier,alle farger,alt tilbehør....ein kan ikkje gjera alle til lags;)


Jeg venter i lengsel og spenning på Kitchen Aid maskinen min som jeg bestilte etter at jeg fikk en i en ikke godkjent farge av Gubben i julegave.Har bestilt den som heter Ice blue,som jeg inndiller meg er borti litt turkisgrønnblå!Har aldri sett den i levende live så det skal bli kjekt å endelig få den i hus...har kjøpt litt av de nye grenn Gate tekstilene og har veldig lyst å kjøpe litt skåler og mugger og slikt,men jeg må vente og se hvordan det matcher først,siden jeg tenkte å lage en liten krok med dette på kjøkkenet....

...det funker ihvertfall på bilde,ikke sant?


4 kommentarer:

  1. Underbara färger man blir så glad, hoppas dotterns långsinthet har gått över :) här har vi väldigt kallt -17 just nu...vad jag längtar till vår...ditt inlägg behövdes idag, kram

    SvarSlett
  2. Ti hi di er nå så skjønne disse fornerma små frøkenene:))
    å så masse fin
    ja får jo lyst på det meste:)
    natta Tovemor:)

    SvarSlett
  3. Fine bilder.
    Langsinte frøkner med et forrykende temperament kjenner jeg godt til, for godt synes jeg :) Min mamma sier at man er ikke skikkelig mamma om ikke ungene dine kårer det til verdens verste mor en gang innimellom. Så spennende med kattunger da. Vi hadde et kull for mange år siden og de er jo bare superherlige.
    Ha en fin dag.
    Klem

    SvarSlett
  4. Ciao Toves,
    What a cute post, full of a ideas and smells breeze of spring and summer time!!!
    Xoxo,Eva

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.