onsdag 16. januar 2013

Det gikk visst...


...litt fort i svingene!


Tidligere i kveld kunne du lese at frøkena her hadde det forferdelig travelt....

Hun hadde ikke før fått sparket av seg skoene,sett på klokken og tv-programmet på ipad´en før hun lagde et lte innlegg om hvordan kvelden skulle utarte seg i fulla fart!


Et par brødskiver ble smurt og fjuske-kakao kom i koppen, litt lys ble tent her og der,og endelig kunne jeg slenge kroppen i sofaen og la den få hvile!Deilig...og på høy tid!


Det hele begynte så bra ,med Idol først på programmet :)
Men så skar det seg.Herlige Hjem var reprise,for det er jo i morgen det skal være.Jaja...noe å se frem til da ihvertfall!


Så det ble tidlig slutt på moroa her i gården,men nå får jeg heller konsentrere meg om å lage et durabelig innlegg med masse deilige bilder i herlige fersken-nyanser som jeg har fått sånn sansen for merker jeg!På både klær og interiør :)

 Og når vi snakker om fersken dere....
haha,jeg må le littegranne når jeg tenker på Martine da vi var og handlet litt før i dag!Som nevnt var vi på Obs og fråtset i frukt,og jammen var der mye rart syntes Martine.Plutselig gapte hun skikkelig,slapp tungen ned på knærne og utbrøt,så ikke bare jeg hørte det:
"neimen sjå mamma,dei he kråkebolla mæ!"
Ja det hadde vel tatt seg ut...det var nok flere enn mamma´n som måtte flire av den spontane uttalelsen til frøkena,som faktisk fikk kjøpe med seg et par både kråkeboller og andre rariteter hjem for å smake.Rambutan som frukten egentlig heter smakte visst helt pyton,og skal få ligge i fred neste gang vi passerer!!!
Spontane uttalser både på butikk og andre steder må man visst bare venne seg til med barn...det var hakket verre den gangen da jeg og Linus stod i lang kø,han stod forresten bak meg og med sin høyde rakk han omtrent sånn opp til rompa mi.Det ble også nøyaktig artikulert i det han kunne konstatere så hele køen hørte det at:
"Mamma,ej kjenne rompe-lokt!"
Festlig.I dag hadde visst Gubben fått passet sitt påskrevet når han og den samme Linus´en var på Bridge-kurs,for da ble det offentlig-gjort for alle kursdeltagerne at:
"Pappa,du he dårlig ånde ass!"

 Det er i slike øyeblikk morskjærligheten og stoltheten eller noe heeeeelt annet føles helt sprekkferdig ;) Men i ettertid blir heldigvis alle slike pinlige øyeblikk veldig morsomme og man får bare le av galskapen.....
Nei,la oss gå videre....


 Og nyte desse flotte inspirasjonsbildene fra Pinterest.For jeg har ikke så mye fersken å ta bilder av selv...enda.Men oj så masse fint og fristende på klesfronten,mens jeg bare fant et par lys og et pledd i fersken på interiørfronten....så innkjøpene får vente litt,noe lommeboken  grunn og bunn var fornøyd med.Men jeg håper at de lekre TineK lyslyktene blir å finne i butikkene snart? Og kanskje en pute eller to...ikke så mye som skal til for å forandre litt,og fargen passer jo faktisk til ganske mye,også grått :)
Den som bare hadde x antall tomme vegger å hive seg over,det finnes jo så mye lekker tapet.Fersken Toile de Jouy...sukker!


Er det ikke bare helt nydelig med fersken da?


Enten du liker litt gammeldags stil (som meg) eller litt tøffere!


Eller litt ekstragavant kanskje?
Det er virkelig noe luksuriøst over denne delikate fargen!

Og noe forfriskende sommerlig når den kommer på klær  :)


 Og best av alt...tenk når fersken og nektariner atter er på plass i fruktdiskene...det blir noe annet enn kråkeboller ;)

Jeg er ihvertfall klar for fersken i flere varianeter...

hva med deg ?


3 kommentarer:

 1. Kommer noen herlige kommentarer fra de små ja :) herlige bilder i ferskenfarge :) mye elegant og stilig :)

  SvarSlett
 2. Mye herlig i ferskenfarger. Det er forresten Ariel sin absolutte yndlingsfarge i klær, og i motsetning til sin mor, så er Ariel nydelig i den fargen.
  Ha en strålende dag.
  Klem

  SvarSlett
 3. å ja enige med Tove
  herlige farge fanntastiske bilder
  herlige unger..
  klem eli:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)