mandag 10. desember 2012

Kjære Devoldfabrikken...


...i dag har jeg vært og besøkt den koslige kafèen på Devold - spiste nydelig Ciabatta med Brie,Bacon og Balsamicosaus...mmmmm!!!
Så herlig å se at det er så mange folk som kommer til Langevågen og den flotte fabrikken,med sine outlet-utsalg og koslige miljø!!Til og med et par bloggevenniner traff jeg på,så koslig :) Og nå har det blitt offentliggjort at Norrøna er den neste butikken som åpner outlet hos dere - gratulerer med nok et stort og flott merke!
Meeeeen....jada...det måtte være et men...jeg er nå likevel ikke helt fornøyd.Ingenverdensting galt med Norrøna,men nå synes jeg (og flere med meg) at det blir i overkant mye sportsutstyr og sådant.Sportsutstyr og sådant er forresten veldig kjekt å kjøpe,ja faktisk en nødvendighet til både store og små med jevne mellomrom så det skal ikke stikkes under en stol,men vi er mange som synes det faktisk finnes enda kjekkere ting å kjøpe!Nå er det ikke lett å gjøre alle til lags,spesielt ikke denne tullkjerringa her,men jeg vil tørre å påstå med et litt større mangfold så kunne det kanskje komme enda flere kunder til både Devold og Langevågen!?Jeg savner mer damebutikker jeg da...klær,interiør,tekstiler - ja ta for eksempel Stoff & Stil som har utsalg mange plasser i landet,men ikke i Ålesund - det hadde sannelig vært litt av et trekkplaster folkens!
Zara,Home & Cottage...ja det hadde  vært noe å håpe på,men de innfrir sikkert ikke kravene om outlet noen av de jeg fantaserer om her.Men når jeg studerer merkene til andre outlet'er i Norge ser jeg mye som får øynene til å sprette ut og hjertet til å hoppe over noen hakk - la meg nevne herlige merker som for eksempel  
Noa Noa,Mexx,Saint Tropez, Day Birger & Mikkelsen,Odd Molly etc - og maange flere flotte merkeklær med en litt mer feminin stil enn Norrøna,Bergans og Moods of Norway kan man trygt si.Jeg har full forståelse for at Devoldfabrikken er i startgropen og det sikkert er mye i vente...og da håper jeg altså at det blir litt mer variasjon !

Jeg legger her ved et sitat fra den vidgjetne madamen Benja Stig Fagerland,spesialrådgiver,foredragsholder,debattant osv osv.

Sitat:


Samtidig er det kvinner som er ansvarlige for de fleste beslutninger når familiene bestemmer hva deres penger skal brukes.
I USA står kvinner for om lag 85 prosent av alle innkjøp, og i Danmark står den kvinnelige befolkningen for omtrent 80 prosent av privatforbruket.Det er på tide at også norske selskaper innser at det lønner seg å glede og sjarmere kvinnene – også de over 40. Amerikanske kvinner står i dag for omlag 80 prosent av alle kjøpsbeslutninger. I kjøpekraft er de gode for 7 billioner dollar, og innen 2010 vil de kontrollere mer enn 13 billioner i privat rikdom. Og dette er bare amerikanske data. Globalt vil kvinners voksende økonomiske makt forandre måten vi tenker business på for alltid.
Selv om det fortsatt er mannen som tar med hjem den største lønnsslippen, er det først og fremst kvinnene som har spanderbuksene på. 
Fremtiden tilhører kvinnene, og det vil påvirke deg, enten du er mann eller kvinne, leder eller ansatt, bedrift eller kunde. Det er derfor på høy tid at alt fra kjøpesentre til bensinstasjoner og treningssentre innser at det er big business å møte kvinners heteste drømmer. Og her snakker vi ikke bare ønsket om en fin, ny frisyre eller et par jeans som sitter fint på kroppen.al kjøpe ny bil, nytt hus og ny TV. Kvinner er familienes innkjøpssjefer. Kvinner blir stadig mer kjøpesterke kunder.

Personlig håper jeg at Devoldfabrikkens flinke medarbeidere som har gjort en kjempejobb det står all respekt av så langt for det de har oppnådd ,i fremtiden vil tenke litt mer på mangfoldet,og hvem som er kunden!!!Jeg tror som Benja at også i Norge er det kvinnene som står bak det meste av innkjøpene i familien,og da er det jammen lurt å ha butikker som gjør oss enda mer til lags ;)


Men...vi er veldig fornøyde altså!!!For et fantastisk område Devoldfabrikken har blitt,på alle måter!!!
Litt mer damefokus nå,så blir det nok

helt perfekt ;)

Bilder fra Devoldfabrikkens Facebookside

1 kommentar:

  1. SAVNER LITT FLERE DAMEBUTIKKER HER JEG BOR OGSÅ TOVE
    VI FÅR KRYSSE FINGRENE:)
    KJLEM ELI:)

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)