søndag 16. desember 2012

Julestria...
..har begynt å gjøre seg gjeldende,og enten man vil det eller ei,så blir man litt stresset.Ikke nødvendigvis av stria selv,men kanskje mer av alle folk som stresser i vei,ville i blikket!!!
Blikkene har jeg sett mange av de siste dagene.Veldig mange av det ville slaget,og nesten like mange av det heller relativt 
oppgitte slaget kan man si.
Stakkars leie mannfolk som har funnet seg en krok...kanskje attpåtil har de vært heldige og funnet en ledig benk å sette rompa nedpå mens madamen er i butikkene og ordner ut!Sånn sett er det greit å være mann!Det beste av to onder liksom.Det o så store shoppingsenteret her i kringleiken (Amfi Moa) har ikke skjønt viktigheten av en benk.
En benk betyr nemlig mer penger i kassa,og det er vel omtrent det eneste de er opptatt av på kjøpesentrene???


Siden "Moa" tydeligvis ikke har skjønt sammenhengen der,så er det best de får forklaringen!!Når mannen kan få sette seg ned og se på galskapen av horder med kjøpegale kunder,kan fruentimm'rene nemlig få handle i fred og ro,uten irriterende blikk og bemerkninger og total mangel på forståelse på at ting må kjennes på,sjekkes alle veier,tenkes igjennom,prøves og alt det derre der!!!
Åpenbart en tålmodighetstest å være med på!
Derfor går mang en potensiell handel rett i vasken nettopp fordi en utålmodig mann eller partner utøver press på sin bedre halvdel!Å investere i benker er derfor på sikt en aldri så liten gullgruve som vil falle tilbake på alle - og ekstra lukrativt var det selvsagt om de hadde egne mannfolk-rom med gratis kaffe,tilgang til aviser og snakk ikke;hva om det var sport på storskjerm???(Det skulle faktisk ikke forundre meg om mange kvinnfolk var villige til å betale for en time eller to med mannfolkparkering!) Jeg kjenner på meg at jeg allerede nå burde ta patent på idèen og synes jeg hører klingende mynt i kassen som betaling for royalties!*glise*
Da kunne vi damene virkelig ha handlet så det suste etter!!!!Sånn sett er det greit med en mann som jobber mye,og sent.
Slipper liksom dette problemet...man må jo se fordelene med det tenker jeg når jeg går i maurtuen av kunder mellom butikkene;)


Alle kunder burde forresten ta et kjøpesenter-kurs før de slippes løs med rødglødende og varme visakort!!!
For noen legger visst hodet igjen hjemme!
For eksempel er det helt totalt idioti å stoppe opp midt i gangen eller foran rulletrappen og prate med de kjentfolkene man plutselig gikk seg på ,hyggelige gjensyn.For all del prat,- men ikke stå akkurat der hvor folk skal passere!Gå ut til siden :)
I rulletrappen skal man alltid stille seg på høyre siden,slik at de som er forkavet (og de er det mange av i desse dager) kan smette seg forbi og haste videre til neste butikk!
Og snakk ikke om do-tilstandene!
Av og til når jeg er inne på damedo lurer jeg på hva slags griser de har sluppet løs der inne!!!Dopapir på gulvet,eller i meeeeetervis nedi porselenet slik at diverse etterlatenskaper ikke kommer seg noe sted og ligger og flyter i tette do!Usj!Som dere skjønner har jeg i helgen tilbrakt aaaaalt for mye tid på kjøpesenteret og blitt veeeeldig klok og verdensmester på emnet,kunne nesten livnært meg som rådfører på området;)
Og oppi all observeringen og synsingen har jeg til og med kjøpt noen julegaver og tenker at det blir nok jul i år også!

kos deg med juleforberedelser du også ;)
pictures pinterest
10 kommentarer:

 1. TIHI TOVE NÅ SITTER JEG HER OG SMILER OG LER :)))
  DÅ FÅR SAKKT DET DU
  HERLIGE BILDER OVER HER
  LYKKE TIL MED SISTE INNSPURT DU SKJØNNE
  KLEM ELI:))

  SvarSlett
 2. Tatt en liten pause fra julestria i år...men er vel der også når vi kommer hjem til jul :)
  Etter en alvorlig ulykke i sommer...og at mammaen til min datters bestevenn på 14 år døde for1 uke siden har jeg lært at man må Nyte livet!
  Klem :)

  SvarSlett
 3. Så sant, så sant :o) Benkeparkering med aviser og en kopp kaffe, plass til handlevogner og andre vogner som far kan passe på mens mor saumfarer små butikker hvor det egentlig ikke er plass i det hele tatt til store handlevogner og lett oppgitte herremenn som til stadighet må flytte på seg fordi en annen dame med handlevognmann skal forbi :o) He, he. Nei, det er nok veldig lurt å parkere mann og vogn og heller ta turen innom for å vise "fangsten" :o) Jeg tenker jeg skal ta turen helt alene på butikkene i dag :o) Ha en flott førjulsdag! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. :), mener å ha lest om manneparkering en plass. Det er definitivt en god ide.
  Vi skal bevege oss ut i handle kaoset i dag...hvordan i allverden har det seg at jeg som skulle være så tidlig ute, og hadde planlagt alt, plutselig må ut i handlegalskapen likevel???? Alt var jo planlagt og tilrettelagt...
  Ha en strålende dag.
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei Tove, ler og koser meg med bilder!

  Stor klem

  SvarSlett
 6. Du får mig att le... :)
  Såå sant...

  Ljuvliga bilder!!

  ha en fin julvecka vännen
  Kram Tina

  SvarSlett
 7. Underbara bilder som vanligt...här är det bara jobb nu..får laga julmat söndagkväll....ha en fin vecka, kram

  SvarSlett
 8. Hehe, - Herlige Tove, du får sagt det!
  Tenker du kunne livnært deg på stand-up og, jeg da! Fniiis!
  Har ikke "snakket" med deg på leeeeenge! Du får alltid smilet frem hos meg ;))
  Forøvrig helt enig; Enhver butikk og kjøpesenter skal ha en herreparkering, helt obligatorisk!
  Keep up the good mood, og håper stria roer seg snart :)

  Stor førjulsklem fra Mona

  SvarSlett
 9. I love this pictures. These christmas decorated rooms are wonderful

  Kind regards
  Tina /LilaBlu / Holland

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)