tirsdag 6. november 2012

Ooops....

....I did it again !Lette frem malerkosten,og hvitmalingen!Svelgte en diger kamel også forresten.For jeg hadde ikke mye lyst å male over tapeten som er i taket på vårt gamle soverom,nå Martines.Der hadde jeg nemlig tapet med stjerner på...og jeg og ungene har mang en gang lagt i sengen og kost oss med å kikke opp i taket og telt stjerner.Koslige stunder å huske for en mamma.Fin var den også!Men nå passet den rett og slett ikke lenger,så ho Andersen hoppa i det!!!!Første strøk med hvitmaling er påført...
det er ingen vei tilbake.Snufs!Men som du ikke kan unngå å se så er hvitt bare lekkert!!!Og til tross for at den hvitmalingsprosessen satt laaaangt inne så var det ikke vanskelig å se at rommet ble mye lysere med en gang :)
Tapeten var en god del gulere i fargen og med gullstjerner...
skal si det gjorde seg med forandring tross alt!!


Så da spørs det om jeg må klatre opp på stigen og prøve meg på strøk nummer to i dag?Jeg får konferere med skuldrene og høre hva de sier...å male tak var nemlig ikke helt etter deres smak så det ble noe syting og klaging.Og om ikke jeg skal konsentrere meg om hvitmaling så har jeg en bråte med hvite/lyse skjorter tilhørende en viss Gubbe som har tørket over natten og er klar til stryking.
Er jeg ikke heldig?
Det er med andre ord snakk om å velge et av to onder...
Mange ser nok på uværet ute som et ufyselig onde også,men akkurat der er jeg motsatt.Gler med til å pakke meg inn med regnklær og komme meg ut på en god tur i stormen.Og da er det ekstra deilig å komme inn igjen,ha god samvittighet både overfor seg selv og hundene,fyre opp og kose seg inne.Og hive seg over mine hvite prosjekter...kanskje sette meg ned en liten stund med pc'n på fanget og nyte desse bildene av hvitt,hvitt og atter hvitt så skal du se det svinges både malerkost og strykejern i løpet av dagen!!! ;)

Pinterest Pictures

5 kommentarer:

 1. HALLO TOVE:)
  KJENNER MEG IGJENN PÅ DET Å MALLE OVER NOE SOM HAR VERT...
  MEN SÅ HAR JEG ALLTID BLTT FORNØYD ETTER PÅ!
  HÅPER DET SAMME FOR DEG!
  GOD TUR FLINKE DEG I RUSKEVÆRET!
  KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
 2. Jeg synes sånne hvite, delikate bilder er sååå flotte, men kunne nok ikke hatt det slik. Trenger litt mer kontraster og farger.

  Det blir nok bra til slutt, selv om det noen ganger ikke er like lett å gå i gang :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Stjerner i taket høres unektelig koselig ut, men jeg er absolutt tilhenger av hvite tak.
  Har noen her i huset også som skulle hatt et nytt strøk. Og et trehvitt tak i arbeidsrommet stjeler masse tiltrengt lys. Men så var det det å få gjort det, da.
  Å male tak er et slit!
  Og så må man rydde og dekke til og alt dette styret.
  Det blir ikke i dag, nei.
  Du er flink! :)

  SvarSlett
 4. Begynner på oppusing av hybel i disse dager, får mye isnpirasjon hos deg.
  Elsker bildene.....

  Flink du:)

  SvarSlett
 5. Toves this post left me speechless! Oh the dog with the Chanel bag oh my! Just beautiful as always. No need to buy a magazine for inspiration just have to come visit you!

  hugs dear friend
  xoxo
  Kate

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)