torsdag 1. november 2012

Forberedelser...


....ligger som vanlig i sengen sånn omtrent midt på natten og i hodet mitt forberedes det.Jeg forbereder meg på å forberede...greit å tenke ut litt før man hiver seg uti det etterhvert som det lysner!
Så når jeg kom over bildene av desse to damene som så fint steller i stand etkvart,humret jeg godt inni meg selv.Ser ikke akkurat slik ut når jeg styrer på i heimen - tvert imot - så da tar vi heller bilder av dem på bloggen,enn meg i joggebukse,håret i en strikk og totalt blottet for stil!!I dag skal det nemlig feires at Linusen vår er 7 år...huttetu for en spent gutt som skulle legge seg i går,og han tryglet og ba om ikke bare han kunne åpne eeeen pakke?Men det fikk han ikke,stakkaren.Får lære seg til at det er på bursdagen pakkene skal åpnes (sa ingenting om at den særdeles nysgjerrige mora tilfeldigvis hadde kommet borti en og annen pakke slik at papiret hadde revnet og hun like tilfeldig fikk en titt inni og fikk en anelse om hva som befant seg der,før hun selvfølgelig teipet igjen til den store gullmedalje;) Så man kan trygt si jeg ikke har noe vanskeligheter med å skjønne nysgjerrigheten til gutten,jeg kan til og med ane hvor han har den fra!!!Ihvertfall ikke faren,hihi ;)


Guttefanten skal ha Halloweenselskap.Han elsker å kle seg ut,og kan til stadighet sees med x antall sverd nedi beltet og skumle antrekk.Så dette er helt etter hans hjerte,kunne ikke hatt bursdag på en bedre tid i året denne karen!Og det skal innrømmes at moren synes det er ganske gøy å fråtse i skumle skapninger og pynte i vei!


Jeg hadde etter planen tenkt å være laaangt mer ajour på timeplanen min enn det jeg faktisk er just nu - men i går var jeg ikke god i skrotten og slo til og med til med en smertestillende uten at det kan sies å ha noen stor virking,men nå har jeg ihvertfall prøvd de også.Sengen et par timer gjorde faktisk mye bedre...så etterhvert i går fikk jeg heldigvis gjort et og annet.Men myyye gjenstår.
Gleder meg til all rydding og vasking er unnagjort,og jeg enedelig kan pynte i vei - det er jo det gøyeste med forberedelsene.Men det alle gøyeste blir å se alle skumle skapningene som kommer til selskap og kose seg sammen med dem i det kaoset et par timer,og etter det ser jeg for meg at jeg atter skal innta comfy-klær og sofaen...sikkert ikke helt ulik en amøbe
 Godt å tenke på det er fredag og helg og at man kan bruke den til å ta seg inn igjen på etter dagens kommende strabaser!!!
Gler meg til helgen,gler meg til selskap!Gler meg til å se skjønne Linus sitt ansikt når vi vekker han om en stund.Gler meg til å se øynene hans glitre i spenning....gode følelser:

så deilig det er å glede seg :)


9 kommentarer:

 1. HEI TOVE:)
  HÅPER FORMEN DIN ER BEDRE IDAG!
  LYKKE TIL MED DENNE DAGEN!
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 2. Hi my friend! You wrote me on July 2012: "your book looks wonderful... let me know in September where I can order it, -I would to have it :))) Tovehugs :) zu 13.7.2012

  Now is my book available :)))) You can order it par example: amazon.de (http://www.amazon.de/Wohnträume-Weiß-Ideen-Shabby-Look-Detail/dp/3862442217/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351267066&sr=8-1) or verlagshaus24.de (http://www.verlagshaus24.de/titel-44221-wohntraeume_in_weiss_0.html). Are you from Sweden??? Let me now when you have problem with the order, I can help you or contact me please: a.colaianni@bluewin.ch. When you have problems I can send you my book, ok?! I hope to read soon about you and I send you a big hug from Switzerland. Kiss, LISA LIBELLE

  SvarSlett
 3. Lykke til i dag og kos dere masse!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Et stort tillykke med fødselsdagen til din dreng.
  Morsomt at vi har to drenge på samme alder med fødselsdag så tæt på hinanden.
  Vi nyder nu at weekenden er kommet.
  Vi havde drengene fra Andreas klasse i går
  Og på søndag bliver der mere fejring for familien.
  Nyd fødselsdagen og weekenden.
  Klem Lonni.

  SvarSlett
 5. Så gøy med Halloween-bursdag!! Jeg har en som fyller i jula og en i påsken (som regel)..påsken er grei, den i jula er helt pyton. Det har faktisk vært år hvor barnebursdagen ikke har blitt feiret før i februar,og det med guttens velsignelse;)
  Ellers vurderer en smertestillende selv faktisk, tømmermann-hode og piggtrå-hals;-smittet av husbonden. Håper du er på bedringens vei i alle fall og at feiringen har gått over all forventning!

  ...enig med deg, det finnes ikke noe bedre enn glade og forventningsfulle barneøyne;)

  Klemmer i fleng Tove og takk for dine alltid like hyggelige besøk!

  SvarSlett
 6. Mange fine bilder som alltid Tove :))
  Får så lyst å gjer så masse 8og det trengst virkelig!!) men vi får vel berre ta litt etterkvart...
  Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min - det varmer!!
  Ønska dåkke en fin lørdag og gode helg videre ;))
  Klem -Anja-

  SvarSlett
 7. Spennende å bli 7 år, da! Gratulerer med sønnen!

  Når jeg får brudebilder av folk, er det helst på e-post.
  Men Gunda M og Nostalgia driver med gjenbruk og bruktsalg og har gitt meg originale brudebilder som de finner eller tar ut av rammene før rammene selges.

  Det er spesielt spennende når noen deler bilder av mennesker de kjenner og også forteller historien til paret, syns jeg.
  Jeg tar gjerne imot på jorun.roaldseth@gmail.com

  SvarSlett
 8. Gratulerer med 7 år:)
  Alltid speneden å være innom bloggen din!

  Ha en superfin lørdag!

  Nina

  SvarSlett
 9. Herlig flotte bilder! :D Og for noen møbler!

  Gratulerer med 7 åringen :) Jeg syns det var veldig praktisk å ta Halloween-fest for både barn og voksne :) Kos for dem, og kos for oss :) Og huset var jo klart :) Jeg blir overrasket selv til tider, over hvor kreativ jeg kan være ;) Men tror det er sånn som kan øves opp litt, merker jeg blir mer kreativ, dess mer jeg finner på :) Håper bursdagsfeiringen ble knall :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)