torsdag 15. november 2012

Et enkelt regnestykke...


...hva blir svaret når man summerer desse forskjellige indegriensene?

Vi starter på minus-siden.En mørk kveld.Lyn.Torden.Kraftig vind og styrtregn,som nesten setter liv i fare på veiene som risikerer vannplaning på oss som kom kjørende.Vindusviskere på høyeste hastighet...var man ikke plaget av svimmelhet fra før av ble man det nå!!!Men likevel....en biltur full av forventninger :)


 Endelig skulle det bli nok et bloggtreff i Ålesund,og denne gangen var det butikken Herlighet som inviterte.Vi var ikke tungbedde,vi interiørgale damene på Sunnmøre,og det ble koselige gjensyn og ikke minst nye bekjentskaper,og snakk ikke om hvor kjekt det var å få hilse på i levende live de man har hatt kontakt med gjennom bloggen!
Så da skjønner du nok at herfra er det slutt på all minus - 
blide,herlige damer på Herlighet som åpnet butikken for oss på kveldstid,bød på seg selv og deilig tapas,og for en flott goodie-bag vi fikk med oss hjem - man kan nesten miste munn og mæle!Men heldigvis virker fingrene slik jeg kan fortsette å dele denne kjekke kvelden med dere!Likesinnede interiør-gale/glade bloggedamer fra rundtomkringsen i muntert passiar og jammen hadde ikke et par Nib-damer tatt turen til Ålesund igjen!Deilige dufter,behagelig musikk,fristelser høyt og lavt,inspirasjon uten ende....det er klart regnestykket er lett:


en vellykket kveld er svaret:)

Og akkurat slik som Herlighet-damene vil at et besøk på butikken 
skal være,ble det:en opplevelse,på alle måter,for alle sanser:)


Etter en koslig innledning med litt om både damene på jobben og historien til Herlighet,fikk vi smake på masse godt,blant annet lagd med de deilige tingene Herlighet selger fra Nicolas Vahè...nam nam!
Etterhvert klarte vi ikke å stå stille lengre,og måtte ta både en og to og tre og runder i butikken...tror de fleste kom ut av tellingen etterhvert,kunne jo ikke gå glipp av noe som helst!Men man kan bli forfjamset av mindre dere....butikken er så fantastisk stylet at   
alle som setter føttene innenfor døren blir fristet,enten de i utgangspunktet skal ha noe eller ei!!!I går måtte det ihvertfall "haes" - det var bare snakk om å eliminere vekk litt etter litt fra alt man kunne tenkt seg for dessverre er ikke visakortet uten begrensninger og man kan ikke kjøpe alt :/
(|Flott at Herlighet ga oss 30% på alle varer denne kvelden)


Borti den støvrosa avdelingen kunne jeg for eksempel sprengt budsjettet der og da...og når jeg sitter her og ser på bildene forbasker jeg meg selv over hvorfor i all verden jeg ikke hadde hodet med meg og sjekket denne "metallboksen" som hadde vært superduper på Martines rom...til f.eks Polly Pocket eller lignende små skapninger!Og det lekre Matheus-serviset på bildet under.Aner ikke hvor lenge jeg har siklet på det,uten å ha klart å bestemme meg for hvilken farge jeg skal gå for - alt er jo fint!Luksusdilemma!
Ei heller denne "knolten" har jeg glemt...puten var rett og slett råtøff,og jeg har lenge hatt en viss svakhet for hodeskaller,så denne varianten traff rett i hjertet!!!Aner jeg en tur tilbake til Herlighet i løpet av nær fremtid???

Ikke bare har Herlighet herige serviser,men alt som trengs til borddekningen generelt.Det er bare å fråtse i utvalget av pynt,duker,serviettringer....you name it!


Og Matheus serviset er like fint i greige (grå/beige) - sukk!
Flere fristende puter var det heller ikke vanskelig å gå seg på...herlig trykk i gull og sølv!!!!Der man gikk i sin egen lille verden og siklet på stadig nye oppdagelser på sin ferd gjennom butikkens enorme utvalg av nettopp herligheter gikk man seg på medbloggere og slo av en prat :)
Så avslappende og deilig å få gå slik...uten å tenke på klokka når man handler eller treffer kjentfolk,uten unger som maser eller står i fare for å knuse noe innen få sekunder,dette var deilig!
Kloke ord på veggene...og vi ser snurten av et lekkert speil!
Kjenner jeg drømmer litt om det...følge drømmen kanskje?;)Herlighet har forresten en egen avdeling for drømmer.Byens beste utvalg i lekre sengesett,tilbehør,ja dyner og puter også!
Kjøpte meg meg deilig sengesett i flanell til Linus,og tenk det fine   og deilige sengesettet med reinsdyr og skrift på under var en av de mange,fine tingene som låg i goodie-bagen vår.Nok en grunn til å stoppe hos Herlighet fortest mulig,så man får sikret seg et til,så får Gubben og Gamla her matcher når vi går til sengs!

Apropos Gubben...av en eller annen grunn som vi slett ikke trenger gå videre inn på her synes jeg denne puten under her kunne være en fortreffelig julegave til nettopp han ;)
I tillegg til naturelementer og mye industrielt lurte det seg inn et snev av østens mystikk både her og der!Og trenger du noe lekkert til badet...Herlighet har det!Alt fra håndduker til de deiligste såper!
Selvfølgelig stopper ikke fristelsene der.
De er i grunnen endeløse på Herlighet,vær forberedt!
Som alle de tøffe klærne.Sånn som denne genseren.Veeeldig fristende!


Herlighet er ikke stedet for de med nakkeplager.Her bør hodevridningsmulighetene være i kompatibel tilstand,og ha mulighet til å titte til alle sider,lavt...eller høyt!!!
For du finner dem der også...fristelsene altså!
Denne sjarmerende benken var nesten oppi taket;)
Har du ikke innslag av gull denne sesongen er du ikke med ble det påstått.Lekkert er det ihvertfall,med både gull og sølv!Putefristelsene ble flere og flere utover kvelden!!
Og like lekker er selvfølgelig innpakningen på Herlighet!
What did you expect,liksom?
Litt rødt til jul fant jeg også innimellom,og det skal det etter min mening være,spesielt med barn i hus !Spesielt nede i "kjelleren" hvor mesteparten av tekstilene til Herlighet er samlet,fikk man virkelig julestemning.Andre stemninger kom også sigende,jeg fikk nemlig øye på både ett og to møbelstoff som jeg kan bruke til et kommende prosjekt - så kjekt at det finnes en butikk i området som selger både metervarer med gardinstoff og møbelstoff!!!


Lexington-avdelingen var heller ikke feil ;)

I grunn og bunn var det ikke så veldig mye som var feil denne kvelden!Jeg skulle ønske jeg fikk snakket enda mer med enda fler,jeg skulle tatt bilde av alle kjekke tausene som hadde møtt opp og ikke minst alle Herlighet-damene(men hvem tenker på slikt når det er så mye annet å ta bilde av!),og jeg kjenner jeg gjerne skulle kjøpt med meg enda mer.(Hele butikken;)
Likevel er jeg fornøyd.Strålende sådan!Det håper jeg alle andre som var der også er,og jeg takker for hyggelig samvær,et kjekt bloggetreff i regi av Herlighet-damene med en gjestfrihet uten like og ikke minst for den utrolig flotte posen vi fikk med hjem.
Hva skal man si...........annet enn

herlighet!!!!


6 kommentarer:

 1. Hei Tove!Så flott innlegg om bloggtreffet- koselig å treffe deg!:)Håper det blir flere bloggtreff etter hvert - så gøy og inspirerende!:)Hilsen Else Britt:)

  SvarSlett
 2. Det lyder til at have været en hyggelig aften. Det kunne jeg også have tænkt mig, men der findes ikke nogen her i nærheden der holder sådanne aftener.
  Trist at høre med besøget hos lægen, men det må være godt at vide besked, så man kan få den rette behandling.
  Rigtig god weekend til dig og dine.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 3. For et fantastisk flott innlegg du har laget om bloggkvelden vår :) du skriver så bra og med en slik morsom vri at jeg allerede gleder meg til å lese neste innlegg :) og jeg legger meg til som fast følge..
  Og gullputer ja, tror faktisk jeg må kjøpe meg, jeg.

  Ønsker deg en flott dag i det triste været :)

  Gunn

  SvarSlett
 4. Så flott at dere hadde en så koselig kveld. Skulle gjerne vert der, men det blir rett og slett litt for langt...
  Ønsker deg og dine en flott fredag.
  Klem
  -Aileen

  SvarSlett
 5. Herlighet(!) så mye fint det var her :)
  Uten noen som helst sammenheng vil jeg bare fortelle at jeg nå har en liten gi-bort på bloggen min :)

  SvarSlett
 6. WAW SÅ MASSE FINT!
  HELDIGE VAR DERE:)
  KLEM ELI:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)