onsdag 31. oktober 2012

Slik ble det...

 ...ferdige resultatet etter jeg har klasket på et par strøk med kalkmaling bak den lille ovnen vi foreløbig har på lille-stuen vår.Haha,vet du hva jeg kom på?Der Gubben kommer fra kaller de det for lisje-stauva!!Bare en times kjøretur unna mitt hjemsted og dialekten forandrer seg så mye,rart :)
Er veldig fornøyd med det ferdige resultatet,det ble jo bedre enn forventet...selv om jeg egentlig ikke hadde tid til å forvente så mye siden jeg fant på dette og gjorde det i et og samme øyeblikk!Fargen jeg har brukt heter Thunder Sky.Har fyrt i hele dag og nå er her så varmt jeg holder på å koke over...godt jeg skal på damenes aften på Bohus om noen få strakser...
må bare få i hus noen halloween-skumlinger først!!Dersom noen synes det er ytterst merkverdig å ha et stekebrett oppå ovnen slik dere ser jeg har på bildet så skal jeg ikke protestere på det...forklaringen min er at jeg pleier å dele opp appelsiner i skiver som jeg legger på stekebrettet og da blir det en deeeeilig lukt når de blir varme...nesten litt juleaktig faktisk.Om man ønsker kan man jo tilsette kanelstenger etc....bedre blir det bare!!!Her kom et par hekser og et lite skjelett i hus med bøttene fulle av snop...hihi,ondskapsfulle meg ler godt inni meg når jeg tenker på hvor fulle av sukker ungene blir og faren skal legge dem!!!

 Fryder meg ;)1 kommentar:

  1. Dear Toves,
    the sofas look wonderful and they look similar to mine very much - hahaha. Thanks for your lovely comment to my sitting room. This makes me proud. I like your stove(oven) so much. Have a nice week.

    Hughs from Germany
    Nicole

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)