søndag 28. oktober 2012

Hva i huleste skjedde med....


 ... helt vanlig loddsalg?Og hva har det med bilder av bad å gjøre?Den nervepirrende,ulidelig spennende gåten skal du få svar på her...



 For jeg er nå så glad jeg endelig har fått siste pakken med dopapir ut av huset!Håndballen her i bygda ville nemlig ha spillerne sine til å selge sekker med dopapir og tørkerull for å samle inn penger,jeg tror de har gjort dette i noen år.Men jeg må bare si,dette likte ikke jeg altså!!For det første er prisene sviiindyre,herlighet - jeg bealte 700 kroner for to sekker og kunne hatt 6-7 om jeg hadde kjøpt det på tilbud på f.eks Obs!



Men man får vel bare tørke seg en viss plass baki der og smile fornøyd,for man støtter så absolutt en god sak!!!




Men jeg må jo ha utav meg litt surmaga misnøye jeg da,for jeg er slettes ikke fornøyd med opplegget.Først skulle spillerne gå rundt og selge ved at de som ville ha skulle skrive seg på en liste og fikk beskjed om at det var utlevering i uke 42.Ikke det enkleste å selge,for det første pakker man på folk ting de egentlig ikke vil ha og det har såklart sammenheng med prisen å gjøre.Så da er det familien som må lide og støtte opp,og en og annen kjekk nabo!!
Hvor mye enklere er det ikke å gå rundt med en loddbok,der kjøper jo nesten alle og det er mye triveligere etter min mening!!!




Men vi ville selvsagt ikke være noen vriompeiser og gjorde vår plikt
- så kom utleveringen.Den skjedde onsdag ettermiddag,og pengene skulle leveres trening torsdag.Vi peiste bilen full med sekker og begynte å oppsøke de kjekke folkene som hadde handlet med oss.Kun to personer hadde kontanter,noen var ikke hjemme og noen var til og med på ferie.Så vi fikk ikke levert ut alt den dagen.Da var det på igjen rett etter skolen neste dag med nytt forsøk,men de fleste folk er på jobb til litt senere på dag så vi hadde ikke særlig hell med oss da heller.Vi skulle på første trening halv fem,så vi begynte å få dårlig tid.Det hele endte med at jeg måtte legge ut tusener av kroner så lenge og det synes ikke jeg var så veldig trivelig,kan ikke akkurat skryte av at kontoen min er så proppfull av penger at det gjør noe.Etter to treninger var det på an igjen og prøve å levere fra seg utover kvelden,og vi kom etterhvert nesten i mål.Det ble en sen kveld og leksene ble gjort av trette og slitne unger!Ikke før i går fikk vi levert ut siste sekken og da var jeg glad.Dette gjør jeg ikke flere ganger og det har jeg gitt beskjed om!For et stress,og som vi har fløyet frem og tilbake mellom husene her...ungene har vært kjempeflinke og gått frem og tilbake med en barnevogn lastet med dopapir og tørkerull og sannelig gjort sitt!



Samtidig respekterer jeg alle som står på og styrer med håndballen og andre organisasjoner,ofte frivillig,- all ære til dem,men jeg håper at de kan finne enklere og kjekkere måter å dra inn penger på!
Om ikke annet må dette opplegget endres,slik folk for det første vet hvilken dag og klokkeslett de skal få papiret på slik de kan ha pengene klare og man blir ferdig med det der og da!!!


Jeg er sikker på at det er mange "der ute" som kjenner til lignende situasjoner,har hørt om idrettslag som selger det samme,fisk og sikkert mye annet.Men går det ikke an å finne på noe annet da?Har ditt idrettslag gode idèer på dette?



jaja jeg er vel en elendig mamma som er så misfornøyd og klager...
uten å tenke på barnas ve og vel.Men det er jo egentlig nettopp det jeg gjør.De stresset på som bare det de også så jeg foretrekker fotballgruppens loddsalg og hadde gjort det maaaaange flere ganger hadde jeg sluppet dette!!





Men,men...nå kan nabolaget i alle fall trygt få diare uten plutselig å sitte der uten toalettpapir,og bra er vel det ? ;)


Heldigvis er jeg like fort blid igjen som jeg blir irritert,så jeg smiler fornøyd og vet i alle fall en ting....dopapiret skal vi ikke få noen problemer med å bli kvitt!Her går det ofte en rull om dagen,
med mange unger på besøk forsvinner meter etter meter.Og så har vi støttet en god sak.....hva gjør man ikke for barna???


Dette gjør jeg ikke for barna...flere ganger ;)
Pinterest pictures!

4 kommentarer:

  1. Vilka underbara badrum du visar vännen, sån känsla!!! Ha en fin söndag. Kramar

    SvarSlett
  2. What beautiful ideas!
    Greetings
    Dea

    SvarSlett
  3. DU TOVE DU TOVE:)
    JEG ER HELT ENIGE MED DEG !
    DETTE HAR VERT PRØVD HER RUNTOM OGSÅ ...UTEN STORT HELL !
    KNALL TØFFE BAD DÅNE!!!
    FIN SØNDAG TIL DEG MIN VENN!
    KLEM FRA ELI:))

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.