torsdag 30. august 2012

Noen smiler sånn og noen smiler slik...... og den flotte damen på bildet smiler bare lurt mens jeg smiler lykkelig og glad!Aller først og fremst fordi jeg var med dyrlegen i går og tok røntgenbilder og blodprøver av Raskoh-gullet,- jeg ble helt Shakin' Stevens da dyrlegen ringte på igjen og skulle fortelle resultatet for jeg fryktet jo det aller verste men han kunne fortelle at de fant ingenting.Akkurat der og da det vakreste ordet i mine ører!Det var en lettelse men hjertet hans dundrer avgårde i galoppfart likevel,men har fått ny hjertemedisin og jeg synes faktisk det har roet seg littegrann allerede.Så da kan jeg med god samvittighet la han leve til ting eventuelt forandrer seg negativt.
Og så er jeg glad for å ha fått ungene på skolen igjen begge to...
nå har jeg krøpet opp i senga igjen og skal unne meg å være litt syk
- for det er jeg jo og har vært siden lørdag og selv om jeg er bedre er jeg ikke bra og nå skal det bli godt å hvile litt for det har jeg ikke fått gjort skikkelig med to syke unger hjemme sammen med meg.
Godt å kunne prioritere seg selv en liten stund!


Og i tillegg er jeg nå engang slik lagd jeg at nydelige bilder av like nydelige ting også gjør meg glad!Og desse bildene går så absolutt under den genren.Barokkinspirerte innredningsdetaljer skal visstnok bli moderne igjen..sikkert for pompøst for noen men jeg synes det er flott,i rette doser da selvfølgelig!Tingene er hver og for seg ganske mektige men kan virkelig være et blikkfang og sette en ekstra spiss der de blir plassert,-og jeg synes det kan være både gli inn eller være en flott kontrast i de fleste stiler!!!
Forutsatt at man liker det da.For det er nok litt "kjerring" for mange,men jeg er og har alltid vært litt kjerring/tantete i smaken jeg da...liker dobber og dingeldangel og snirkler og gull og glitter
Synes det oversiza maleriet er en skikkelig wow-faktor...
kunne tenkt meg i tillegg til vindusskoddene !!!!!Nydelig fuglebur...blir visst aldri lei desse!
Dette var jo ekstra smart med hyller inni,så kan man få plass til enda mer stæsj,ikke sant:)Rålekkert ikke sant?Denne day-bed'en roper Tove,og sannelig synes jeg jeg kan høre noe fra 
alle de fine lampene også jeg?
Spennende farger på skjermene!
Alle fra vidunderlige svenske Frejas Boning,en favoritt!


Olsson & Jensen er heller ikke akkurat på bærtur...de har utrolig mye fint og toilemønsteret har jeg alltid elsket!


noen timer senere:

ja sånn gikk det til når denne dama skulle lage blogginnlegg i sengen,men sovnet nesten omtrent med en gang hodet landet på puten.Det kan vel være et tegn på at litt mer søvn trengtes???
Våknet helt i ørska av at det dundret på døren...vips hadde ungene kommet tilbake igjen fra skolen !Hva skjedde???
Og nå er det jo nesten på tide å sove igjen gitt....;)
De vakre bildene som forhåpentligvis fikk deg også til å smile litt er fra An Angel at my Table, Frejas Boning,PBHome og Olsson & Jensen.Nyt!

5 kommentarer:

 1. god kveld snille Tove:))
  tydelig du trengte mer søvn ja!
  jeg ser omigjenn og omigjenn på disse bildene fantastiske ting sukk det er sååå mye en kunne tengt seg :))))))))))))
  klem fra Eli:))

  SvarSlett
 2. jag njuter...krya på dig...kramis semlan

  SvarSlett
 3. Flotte bilder!!
  Du får slappe av, sove masse og kose deg, så blir du nok frisk igjen du også. Godt at ungene er bedre iallefall. (om ikke annet så får du tid til å pleie deg selv)
  God bedring klem sendes din vei :)

  SvarSlett
 4. Kroppen sier ifra når den ikke får det den trenger, så sovnet du!

  Nå er det helg, ser ut som om den blir fint med tanke på været. Jeg ønsker deg en flott helg sammen med dem du liker best!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)