torsdag 2. august 2012

Med overhengende fare for...


....nakkeskader sitter jeg og vrir hodet til alle kanter når jeg er ute og kjører bil,og skulle sant sies så skulle jeg ønskejeg kunne vri hodet mitt rundt 180 grader rundt slik som undulatene kan gjøre - det hadde vært praktisk det,men sett noe rart ut!
Det hadde nok sikkert sett litt rart ut om jeg listet meg inn i alle de hus langs veiene som jeg faktisk har lyst til...men jeg blir sååå nysgjerrig på mange av husene jeg ser så jeg skulle gjerne tatt en titt - hvem vet hva som kan skjule seg bak gamle,værslitte fasader?Se bare hva denne gamle låven inneholder!Hvem hadde trodd dette?
Ja her Oddgeir Bruaset skulle ingen tru nokon kunne bu....  For en festlig forvandling,denne låven har blitt et unikt hjem!En utrolig sjarmerende miks av gamle bondemøbler og antikviteter 
passer perfekt inn i de helt spesielle lokalene!


like utradisjonell som "huset" selv er den artige varianten i taket her..lysekronen henger i et gammelt vindu!:)Her var det ikke mye krims krams eller dill dall,-  alt er holdt i en enkel og spartansk stil og passer perfekt med tanke på opphavet og historien bak denne låven.En herlig forvandling!!!
Og jeg kommer garantert ikke til å slutte med hodevri-ingen når jeg reker langs veiene,og hodet mitt kommer garantert ikke til å slutte å lure på hva som skjuler seg bak både det ene og det andre huset....her har vi beviset på nettopp det ihvertfall!!!


Og beviset på at alt går an,er man bare full av idèer,pågangsmot og tålmodighet!Jeg kommer ihvertfall til å  fantasere videre hver gang jeg passerer et hus som fanger interessen min....
da begynner hjernen å virke og jeg ser for meg hvordan det en gang har sett ut,hvordan det kan forvandles.....
jeg ender nok opp med en alvorlig wisplash skade til slutt!;)


2 kommentarer:

 1. Hallojjjj, nu är jag tillbaka.
  Jag trodde att alla som bor i Norge har varit i Nordnorge, vilket fantastiskt vackert ställe.
  Det tog tre dagar att ta sig dit;)
  Vilken fin liten gård, hoppas de har fått bort kolukten i huset....hi hi.
  Kram ulla

  SvarSlett
 2. SKJØNNE TOVE !!!
  DU FÅR MEG TIL Å SMILE OG LE :))))))))))
  TAKK FOR TITTEN I DIN FORTRYLLENDE BLOGG!!
  FREDAGSKLEMMER FRA ELI:)))))))))))))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)