søndag 12. august 2012

Blir man bare sløv....


...av å være sløv?

Det kjennes slik ut!For jeg har tatt meg den store frihet og sløvet nesten hele helgen.Riktignok har kroppen klagd hele uken,
så når ungene plutselig skulle på hyttetur med mormor og morfar var det veldig enkelt å kapitulere.Streike.Sløve.Unnskyldningene var enkle å finne,jeg måtte jo ta meg inn igjen,hvile kroppen,hente energi!Det høres flott ut,men jeg synes jeg fant sengen min her nå sløvere enn noen gang før jeg !?!
Energien fant jeg aldeles ikke...og egentlig har jeg vel ikke lett så mye heller...den kom i allefullefall ikke dalende nedi sofaen der jeg har oppholdt meg mye i helgen!

Men det blei sannelig fart i meg da jeg kom på soverommet!
Et sted laaangt inni meg var det visst masse energi.Jeg  har sagt det før,jeg jobber som en gal når jeg er sint!
Og når jeg hørte en flue summe innenfor det nesten aller helligste,da eksploderte jeg!Så nå har jeg hoppet rundt i sengen med en avis i hendene,klar til å myrde.
Insekter i hjemmet....bør begrenses til puter,bilder - det kan faktisk være ganske tøft som du ser,men
 iiiiikke på soverommet vårt,i levende live!!!
Jeg har ikke godt av å irritere meg så mye som jeg gjør når jeg er centimeter fra målet,men som selvfølgelig letter idet jeg hever mordvåpenet og skal til å daske!Gang på gang!
Men jeg gir meg ikke så lett,så det gikk som det måtte med den helsikes fluen som hadde tatt seg den forferdelige frihet å lure seg inn!
Så jeg burde vel være lykkelig og glad.
Men av alle tidspunkt på døgnet så fant den berømte energien på at den skulle ikke bare komme og hjelpe meg ut av en kinkig situasjon,den skulle bli værende.Holde meg våken!Hele natten?
Er det rart man blir sløv?1 kommentar:

  1. Hello from the USA,
    I found you on Pinterest and enjoyed your board of Afghan Hounds. I love them so but have not had the pleasure of their company in my home for many years. I hope again to share my home with one of these elegant creatures. Meanwhile, I will stop by here to enjoy yours. Please post pictures.
    ~ ~Ahrisha~ ~

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)