torsdag 5. juli 2012

Sterkt påvirket og takknemlig...


...for alt det fantastiske blå rundt oss de siste dagene så må jeg lage et blått innlegg for å vise jeg hvor heftig og begeistret jeg er og så glad for deilige sommerdager med den blåeste himmel,det blåeste vannet og blålilla blomster både her og der.Og mye svetting ;)
Personlig nyyyter jeg de flotte fargene og Sunnmøre i sommerskrud,og at ungene har hatt så deilige og morsomme dager der de stort sett har gått ut og inn i vannet og lekt med gode venner - mens vi mødrene har slarvet og ledd og kost oss vi også.Gledelige gjensyn for store og små...tenk så heldig vi er som har noenlunde jevngamle barn som kan leke sammen og ha det så kjekt - og tenk at hos den ene venninen min (hei Heidi ;) så er barna tredje generasjon som leker sammen!Det er slett ikke verst dere !Når de ikke har badet har det vært en iherdig rumpetroll-jakt,pilkasting,fotballspilling og til og med traktoren til Sindre har de fått sitte på med,-ungene hvinte av fryd og glede.
Slike dager husker man selv fra barndommen...merkelig nok husker man bare sol og sommer og ikke regnværsdager,selv om de sikkert florerte i fleng den gangen også.Man husker bare det beste!

Når jeg fikk gnidd søvnen ut av øynene i dag tidlig og myst ut gjennom vinduene så var det derimot regn og våtsamt ute...og det var egentlig litt godt.Nå trengte naturen seg en bløyte - og jeg slipper å vanne!Det gjelder å se fordelene,ikke sant?Uansett tror jeg det kommer til å klarne opp,og temperaturen er så deilig - dagens første 
klesvask er allerede kommet opp til tørk ute!Greit med en pause fra solen på den måten at man slipper å ha så dårlig samvittighet for å være inne litt...det er slett ikke fritt for at det er ett og annet som må gjøres innenfor husets fire vegger når solen skinner også!


Og snakk ikke om hvor godt det er å sitte her med pc'n og blogge litt igjen...det ble visst et par dager uten livstegn fra meg...
tror dere jeg har abstinenser eller???*smil*
Jøuv,det er klart jeg har!!!!Ikke minst etter å besøke andre fine blogger - nå skal jeg med god samvittighet ha meg en liten stund og titte meg rundt mens jeg spiser frokost,-vaskemaskinen er i gang med andre runde,lever til hundene står og koker,oppvaskmaskinen suser og forsyne meg har jeg allerede begynt på middagen og har ei svinesteik i ovnen....den skal bli til god lapskaus!Og så har jeg malt kjøkkenøya mi et strøk til...herrejeremiah så lang tid malingen jeg bruker tar å tørke....jeg har visst blitt særdeles bortskjemt etter all kalkmalingen jeg har drevet på med i det siste...dette var en tålmodighetsprøve for det går slettes ikke fort nok *grrr* !!Men nå har jeg bare et strøk igjen før jeg endelig kan begynne å sette på plass ting og kose meg med pyntingen - høydepunktet ikke sant?

Slike morgenstunder er gull verdt...det er nesten helt stille,hører bare fuglene som kvitrer i vei ute - ungene sover fredelig og utslitte i sengene sine og hundene tar livet helt med ro enda de også.Og nå begynner jeg å skimte litt blått innimellom på himmelen også..

joda blått er greit det folkens ;)

bilder via pinterest

8 kommentarer:

 1. Blått er absolutt helt greit.
  Deilig med skikkelige sommerdager, det høres ut som om dere har hatt det helt topp.
  Ha en flott dag klem

  SvarSlett
 2. Beautiful arrangements and colors!
  Something I have to paint in blue, I just gotta!
  Hugs

  SvarSlett
 3. Blått har en spesielt beroligende effekt og tiltrekkende kraft på oss mennesker. Kanskje det er fordi vi forbinder blå himmel og blått hav med noe fint og godt, at det er sånn?
  Du hadde ihvertfall funnet mange vakre, blå bilder :)

  SvarSlett
 4. vakkert og svalt...så gode dager du og dine har !viktigt å ta vare på små gode stunner<3 sommar klem fra Eli:))

  SvarSlett
 5. Underbara bilder och sååå härliga färger!! :))

  Kram Tina

  SvarSlett
 6. Hei på deg!
  Skulle gjerne hatt den blå stolen, helt fantastisk!!!
  Klemmer;)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)