onsdag 11. juli 2012

ser mørkt på det....

...og synes at stoda var ganske utrivelig akkurat nå!Kan ikke tenke meg noen i hele verden som hadde synes det var gøy med tette rør og avføring av diverse slag som kom flytende oppi dusjen!Det kan vel ikke kalles annet enn dypt deprimerende,- det eneste gode om man i det hele tatt skal gidde å lete etter noe positivt med situasjonen er at man får trent blæremuskulaturen mer enn på lenge.Man står rett og slett i fare for å få en selskapsblære!!!!Jeg som hadde planer om å sitte klar ved pc'n i morgen tidlig for å bestille Bieber-billetter til dattera,men nei...Bieber'n blir nedprioritert da det kom noe dritt i veien...
so to speak.Her lyt ein konsentrere seg om å skaffe en rørlegger straks man har kommet seg ut av senga...det klør i fingrene og ikke minst hodet etter å få gi dusjen både en og to og tre omganger med klor og salmiakk og sannsynligvis alt annet jeg kan komme over av såpe og vaskemiddel!!!!This is what they call a real Desperat Housewife!!!!
Så housewife'n må rett og slett fokusere på noe helt annet.Ikke lett,men jeg tar meg en tur rundt i dette huset og kikker meg rundt heller jeg da...hadde jeg bare kunne lånt dassen også for nå skulle jeg kvittet meg med noen liter!Knipe,knipe;)
Så det ble visst ikke de helt muntre fargene i kveld.Heller mot det dystre,slik som sinnet.Men her er jo mye fint om du kikker etter!


Og til og med litt humor..med lampen på snei!
Kjøkkenet har i allefall alle fasiliteter på plass og er både tøft og sjarmerende synes jeg...en salig blanding,ja rett og slett et lite sammensurium;)
Og det gjelder visst stolene rundt spisebordet også...sjarmerende med forskjellige varianter!!!!
For en deilig kosekrok...kan lett lages på egen hånd om man vil,enten med plater eller paller!!!

Et bad!!Nå fikk jeg ihvertfall abstinenser og hiver meg i bilen i ei lynende fart og finner nærmeste do........*gone*
Hihi...ja sånn kan det gå...i skrivende stund har det blitt en ny dag og ting er i det minste litt lysere.Selv om jeg er ufyselig sur på atomic soul som lover nyhetsbrev med link til forhåndssalg av Bieber-billettene klokken 0900.Men det skjedde selvsagt ikke!
Og når man først kom seg inn på forhåndssalget gikk det...rett i dass kan man si;)
Jaja...det er et håp i morgen også,og i desperasjonen har jeg jo begynt å sjekke opp billetter til Justin i London i stedetfor.Det var forøvrig dattera enda mer giret på så vi får se!
Her har slamsugebilen med gigasugerøret på vært og tittet nedi spetiktanken og spylt oppi rørene...dessverre uten ønsket resultat.Det kan faktisk se ut til at et rør er sprukket...og det betyr vel i kroner og øre maaaange londonturer *sukk og stønn*
Enn så lenge virker i allefall doen men nå skal både do og dusj og ALT annet på badet vaskes og skures og avbakteriseres!Usja!
Nå ble det masse drittprat og liten snikk snakk om den fine leiligheten på bildene....jeg lar bildene tale for seg selv tror jeg og tar på meg vaskehanskene og setter i gang!


 Desinfisering neste!;)2 kommentarer:

  1. Uffa meg sjønne deg !!!dette var ikkje bra ....føler med deg skrekk og gru !håper de ordner seg snart så du /dere får bade i orden igjen...STORBAMSELM fra Eli:))))

    SvarSlett
  2. Parabéns, seu blog é lindo.
    Anajá Schmitz

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)