søndag 22. juli 2012

I siste liten...


 ....kom jeg noe skamfull på at jeg faktisk ikke har smakt på den deilige norske jordbæra enda!!!Er det ikke skrekkelig?Tenk å ikke nyte den saftige smaken av den nå mens vi kan...gjett om jeg må få opp farta for det er heldigvis ikke for sent helt enda!!! Ligger nemlig og sløver i senga...det var ikke fristende å stå opp klokken 0700 når jeg hørte regnet pisket på vinduene og vinden forflytter og ommøblerer hagemøblene oppe på verandaen...nei da koooser jeg meg heller litt til under en varm og god dyne,det er tross alt søndag!Og av en eller annen grunn mens jeg lå her fikk jeg akutt lyst på jordbær!!!Så da blir det om ikke annet jordbærbilder....Så nå må jeg få ut fingeren slik jeg ikke står her med geipen nedpå knærne og angre meg på at jeg ikke benyttet anledningen til å få i meg den nyyyyydelige jordbæra,helst fra Valldalen!
Ingenting smaker som den,selv om jeg må si at jeg synes importjordbæra som man får kjøpt året rundt har bedret seg betraktelig siste året og er både kjøpandes og spisandes.)Nå er det slett ikke slik at jeg aldri kjøper jordbær!
Tvert imot,jeg er rask som et lyn å putte jordbær,bringebær,blåbær og sådanne fristelser i handlevognen...
som den gode mor jeg er (host,hark..kan vel diskuteres) så tenker jeg ihvertfall på at med masse gode bær får ungene i seg sunt og næringsrikt "snop"!Og gjett om det blir spist.Fortere enn mamsen får lure til seg en eneste bær...får kidsa teften av bær i handleposene hiver de seg over dem som om de skulle vært villdyr!
Og vips...like fort er det tomt!


Men i dag vil altså jeg ha jordbær!Gjerne en kurv heeeelt for meg selv!Ungene behøver ikke få vite om det engang.Det de ikke vet har de ikke vondt av,hihi!!!Jeg skal lure meg borti en krok og gafle i meg og nyyyyte hvert et eneste bær...
gjerne akkompagnert av litt vaniljessaus!Det er bare et lite problem......

...det er søndag og de fleste butikkene er stengt.De fleste ja.
Men er man sugen nok så setter man seg i bilen og finner til slutt en søndagsåpen butikk med jordbær...håper jeg!!!??
Jeg kunne vel funnet en litt mer praktisk dag å få jordbærabstinenser på???Typisk....;)


Forresten fikk jeg veldig lyst på pinnekjøtt også!
Enda verre å få tak i,- på en søndag,i juli!!!!!
Lurer på om jeg rett og slett skal komme meg opp på kjøkkenet og spise litt frokost jeg?
Så får vi se om det blir pinnekjøtt til middag og jordbær til dessert utover dagen....

lite sannsynlig ;)
image sources:
1,6,7,8,10,12,13  Pinterest
2,3,5,10 Blueberry Blog

2 kommentarer:

  1. Hey! I could have sworn I've been to this site before but after checking through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be book-marking and checking back often!
    my webpage - nur hier

    SvarSlett
  2. Herlige bilder! Håper det blir litt mer sol... ha en fin dag! klem Hege

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)