torsdag 12. juli 2012

Får jeg lov?

Ja jeg spør litt forsiktig da,kanskje ikke alle synes det er like kult at jeg begynner å vise høstklær?Well...I don't care så du kan synes hva du vil!Høstklær er nemlig det deiligste å kjøpe...og det man har aller mest bruk for i dette landet...i tillegg til regndress og støvler selvsagt!Det trenger vi forresten i dag her på Sunnmøre,men jeg må si vi har hatt en fantastisk sommer så langt.
Men nå begynner altså høstkolleksjonene å komme frem i dagens lys,og jeg satt her med tunga nedpå knærne nok en gang jeg når jeg studerte  Nü by Staff sine tøffe klær !!!Himalaya så mye jeg kunne tenkt meg...men ikke bare klærne,alt det tøffe tilbehøret i form av belter,vesker og sko....sukk!!!!!!!Elsker dette merket!!!
Kanskje skal jeg ta med kidsa på bytur og Ålesund Båtfestival...kan nok klare å lure meg til en svipptur innom E! som selger dette merket der og se om nyhetene har begynt å komme - jeg får bare minne barna på at en kjekk mamma er en fornøyd mamma...og jeg blir fornøyd mamma når jeg får stikke nesen innom noen av god-butikkene!;)
Så får vi ta runden rundt på alle bodene i bygatene som etter all sannsynlighet selger indianerfløyter,indianermusikk,indianerponchoer  og det skulle ikke forundre meg om snopeutvalget er enormt og ungene  kommer til å gå i fistel!Selv er jeg litt lei av alt dette..det er jo opp igjen og opp igjen det samme hvert år.
Nei jeg begynner med frokosten jeg...

så får vi se va dagen bringer:)

3 kommentarer:

 1. Høstklær er ikke dumt. Og barn lærer fort at mamma er mye kulere når hun er fornøyd, men en påminning er nok ikke dumt :)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. hadde ikkje sakt nei takk :))knall tøffe kler klem Eli:))

  SvarSlett
 3. Wow så inspirerande!!!! Kram vännen

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)