søndag 15. juli 2012

En aldeles forferdelig mamma...

...føler jeg meg som når jeg er hoppende glad inni meg for en dag i all ensomhet.Jaja...ensom er jeg da ikke - dyrehagen er like komplett som den pleier å være her,men mann og barna er ute av huset og skal på kjøretur til Valldalen for å treffe slekta og b.l.a  spise middag der.
Hadde dere ant hvor deilig det var å få dem avgårde....hadde mest lyst å rope ut så høyt jeg kunne :"Jippi!"


Men det kan man da ikke!Og egentlig kan man ikke skrive det på bloggen sin heller...for det sømer seg da slett ikke en god mamma å uttrykke sin lykke over å være kvitt gjengen sin for en dag!
Men jeg gjør nå det likevel :/


Jeg går hjemme med barna fra morgen til kveld,og vi har det så kjekt og koslig men det er faktisk travelt også.Det rotes fra kjeller til loft,og antall klesskift for dag når stadig nye rekorder.Og samme hvor mye jeg prøver å lære mine to håpefulle gode vaner og rutiner så glir det ikke helt inn.Mat skal serveres støtt og stadig,og alt annet forefallende husarbeid hoper seg opp mens mamsen prøver å finne på litt kjekke ting om dagene slik ungene ikke kjeder seg fordervet eller blir firkanta i øynene av for mye tv og spilling mens de venter på å få dra på tur.Det sliter på,kanskje spesielt fordi kroppen ikke alltid fungerer som den skal,og siste uken har jeg hatt fingre fulle av eksem fylt med grønn,betent væske og absolutt alt har vært helt grusomt å komme borti.Har ikke kunne bøyd fingrene,og merket på humøret at det var veldig slitsomt og lunten har vært en god del kortere enn vanlig!Nå har jeg klart å klødd meg slik jeg har fått kjøttsår...ikke særlig behagelig det heller men nå kan jeg iallefall begynne å smøre meg med salve og reparere.Og i dag skal jeg reparere meg selv litt også.Rygg/bekken er skikkelig kranglete denne helgen så det får nå så være...nå skal jeg mentalt bare fylle batteriene med å gjøre alt...eller ingenting
-det beste er vel noe midt i mellom:)


Nå har jeg fått strøket gjennom alt av klær som har lagt på vent...det var en god haug,
og straks skal jeg gå en tur med hundene.Alene :)
Så godt å få gå i sitt eget tempo...uten å hele tiden måtte mase på noen som enten ligger en halv mil bak eller noen som løper aaaaltfor langt foran.Bare gå i mine egne tanker.Så langt jeg vil,hvor jeg vil
- for en liten hverdagsluksus!!!!!


Men aller først måtte jeg strekke litt ut på kroppen kjente jeg,og tar meg fem minutt sånt halvt sittende og halvt liggende på sofaen,med pc'n på fanget.Har samlet en del bilder her som viser innredning med kurv...kjenner nemlig at jeg har fått lyst å ha litt kurv og tøffe opp her på den ene stuen nå mot mot høsten!



Men som dere ser,så er kurv fint hele året!Inne og ute!Og utvalget av kurvartikler i butikkene er upåklagelig...jaja,vi skal vel forresten alltid klage på noe ikke sant,og da kan jeg jo alltids klage på at det eneste som man kan klage på er at det er altfor mange fristelser ;)












Så gøy å bruke som nattbord sammen med en koffert!


Et tøft fat på bordet...mer skal det ikke til!


Ute har jeg mye zink-krukker og tilbehør,men jeg kunne godt ha tenkt meg en hel bønsj med slike korger i litt hvitvasket,grålig finnish som jeg kunne sette rundtomkring både her og der!Buksbom oppi,som her....nyyyydelig fint og tøft!Men det tror jeg det meste er forresten....alt kler det smukke vet dere!


Svenske Artwood er store på kurv og har et kjempeutvalg...her i Ålebyen kan du finne litt av det for eksempel på Jacobine på Moa.





En kiste til litt ekstra oppbevaring er aldri feil!



Tøft å bryte alt det hvite med et par kurvstoler...det blir faktisk et annet rom!Og jeg satser på at jeg nesten blir en helt annen dame etter dagen i dag...



....litt mer uthvilt,litt mer energisk og etter en dag uten både unger og mann så blir jeg bare enda mer glad for å se dem igjen,og har enda mer å gi når morgendagen kommer.
Så egentlig er dette en vinn-vinn situasjon....
og sådanne situasjoner liker vi!
Men nå må dagen utnyttes her folkens...kjenner om jeg sitter her så lukkes øynene,til tross for alt det fine på bildene her.
Ut i vinden og få seg en frisk tur!

bilder fra pinterest & Artwood

4 kommentarer:

  1. What a pics!
    I want to recycle an old wicker basket, to put it inside my home. But it is so big that I do not know where!
    Greetings!
    Débora

    SvarSlett
  2. Hei:))kjenner meg godt i gjenn..hadde 3 dager og 4 netter der det bare var meg og Trine mor hjemme :))deiligt de er lov og sei de!tror gutta synest de somme da di kunne reise med båten inn på hytta (gutte tur )alle var fornøyde og glade da vi var samlrt igjenn:))
    som vanligt legger du ut fantastiske bilder !
    klemmer fra Eli:)
    p.s Håper virkelig eksemen din blir bedre snart!!!

    SvarSlett
  3. Jag håller med...kan ibland njuta utav att får vara ensam och att det är alldeles tyst omkring mig...är nog många som tycker så men har svårt att erkänna detta, ha en fin vecka, kram VIOLA

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.