fredag 20. juli 2012

Dumme katter.....


....det høres vel forferdelig ut med en sådan overskrift,men når jeg sitter her og skal ha meg en liten hellig hyrdestund med pc'n på fanget i fred og fordragelighet før jeg starter opp med dagens første oppgaver og har ei katterompe midt oppi trynet da kommer det et og annet bannord!


Veeeldig kjekt med en katt som vil kose,og lager godlyd og vrir og vrikker på seg til den store gullmedalje på brystkassen min - men altså spar meg for rompehullet ditt lille pus!!!
It doesn't look good,it doesn't smell good!

'

Men det jeg egentlig tenkte på når det gjelder katter,kom jeg på når jeg tittet på dette bildet.Hva er det med våre skjønne kattepuser som gjør at de absolutt bare må helt nødt til å hoppe opp på alt av bord og benker???Og selv om jeg hver gang dette skjer er rask å sette dem ned igjen mens jeg lager sinte-stemmen min og sier FY så går det rett og slett ikke inn i hjernebarken!
Det er virkelig da jeg lurer på om det foregår noe i øverste etasje ho kattene altså!Hadde dette vært en hund hadde den skjønt  tegninga for leeeeengst!!!Til og med de afghanske mynder,som skal være sååå dumme !!
Men det er de så absolutt ikke,sånn det er på det rene - de er bare mye klokere enn alle andre hunder og gjør ting akkurat når det passer dem!;)


Og akkurat nå kom Raskoh tuslende opp trappen og syntes han skulle agere som fotvarmer for meg....det er noen hakk bedre det enn bakenden på ei viss anna frøken,takke meg til ;)


Men,men...man må visst bare smøre seg med tålmodighet og ha håpet om at det går opp et lys for kattene etter at jeg har løftet dem ned noen tusen ganger....et hjem må liksom ha en pus synes nå jeg


Og her i dette hjemmet krangler de ikke med meg om den saken, jeg ser til og med en liten pus høyt oppe i hyllene hos dem også...men den ser ikke så altfor levende ut der den ligger heldigvis!!!Så er det ihvertfall noen som slipper at tallerknene blir knust....enkelte andre er ikke fullt så heldige,kan dere gjette hvem :/ ? En liten kattefrøken med etter mitt syn aaaaltfor stor utforskertrang uten begrensinger kom seg nemlig høyt på strå oppi en tallerkenhylle her og singelingeling sa det!Litt svinn hører visst med :/


Så derfor er det ekstra godt å ta seg en fem minutters på nettet med inspirerende hjem før jeg tar tak i alt svinn og elende her i heimen.Gleder meg veldig til kattene begynner å gå ut på do for å si det slik...kattedoen er jeg ikke særlig begeistret for men det er nå for en periode bare heldigvis!


Dette var jo et sjarmerende hjem med litt utradisjonell dekor
- bor her en smågal dame som bare snakker med kattene sine?:)
Tror faktisk interiøret er som det er med overlegg,og bra er det,
for her lyser virkelig personligheten gjennom interiøret!
Jeg liker at det er litt koko...sjarmerende og unikt!! Og spesielt denne bildeveggen syns jeg rett og slett var fantastisk!
Det hele ser så tilfeldig og nesten litt smårotete ut...
lurer på om jeg kan bruke den unnskyldningen på mitt eget hjem når det ikke er helt strøkent?Personlig?Sjarmerende?Unikt?Smågal dame som snakker med kattene sine???

Smågal er ihvertfall sant ;)


2 kommentarer:

 1. ti hi du får de nå framm på en sånn morsom måte du da :))
  har en pus her også mer trenger jeg ikkje å si;))
  fanntastisk hus du viser i dag .kunne lett flyttet inn:)
  ønsker deg en fin fin lørdag:)))
  klemmer fra Eli:))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)