torsdag 14. juni 2012

Tenk å gå og drømme om en.....
....Vespa da!!!!


Tullkjerringas elleville fantasier og urealistiske drømmer tar ingen ende!For hva i all verden skal man med en Vespa - klart det kan bli en veldig strømsparende måte å få seg en dusj på...bare å sette seg på mopeden og kjøre seg en tur for sannheten er jo at det er mer regn enn sol på våre kanter og dermed kan Vespa-turene som ser så idylliske ut inne i hodet mitt bli ganske så kalde og våtsamme etterhvert!Ikke nok med det.Norges veistandard er ikke så mye å skryte av,spesielt ikke når man kommer uti distriktene og på bygda..for i tillegg til å bli klissandes våte kommer jeg nok til å fungere som en levende milkshakemaskin og riste innvollene trill rundt i den allerede skrale kroppen min hver gang jeg kjører over et hull i veien.Og de er det mange av her.Ja tro det eller ei,her er til og med en vei som heter Høle-veien (vi sier høle for hull)!!!Da blir det ihvertfall hompetitten,hompetatten......
Men det om er å bra med drømmer er at man slett ikke trenger å bry seg om upraktiske detaljer.I drømmene suser nemlig frøken Andersen avsted i et stilig antrekk,høyhælte sko og solbrillene er naturligvis på plass -solen stråler selvsagt også!
Når vi først er på det virkelighetsfjerne plan så er ikke klær og tilbehør på bildet under helt borte vekk sånn stilmessig ihvertfall...og ser dere kameraet folkens??
En bloggers drøm,perfekt å lete frem fra vesken når man plutselig ser noe som må bloggifiseres og taes bilde av...med stil ;)


Men om man noen gang skulle komme til det punkt at man trengte et    
praktisk argument for å kjøpe Vespa,må jo det være at den er så snerten å parkere...smetter inn hvor som helst;)


Fargevalget byr på akkurat samme problem som med et par av mine andre drømmer om ting jeg gjerne skulle ha hatt.Smeg-kjøleskap og Kitchen Aid Maskin.Rosa eller mint/turkis????Hvitt er også fint!!
Fargevalget byr på akkurat samme problem som med et par av mine andre drømmer om ting jeg gjerne skulle ha hatt.Smeg-kjøleskap og Kitchen Aid Maskin.Rosa eller mint/turkis????Hvitt er også fint!! 
Nei det er bare en ting å gjøre...drømme videre rett og slett så nå tar jeg og kryper under dyna,lukker øynene ogsover på saken :)
bilder via pinterest/weheartit
1 kommentar:

  1. Jeg vil også ha, og min skal være mint/turkis, tror jeg :)

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)