torsdag 7. juni 2012

streiken er avblåst...


....for denne gang for denne husmora!I går kveld var det nemlig full stans og streik i driften her ,og jeg hadde bestemt meg for at i dag skulle jeg ikke gjøre noe som helst og bare la kroppen få seg litt sårt tiltrengt hvile.
Men når fuglene kvitrer og sola skinner og man våkner med ihvertfall pittelitt mer energi enn man hadde da man fant senga,
så går det jo ikke an å sitte stille!!


En gå-sakte-aksjon kan det nok hende det blir utover dagen,men akkurat nå er jeg like strålende som sola og kjempefornøyd med dagens innsats så langt!Uante mengder med korger med nyvaska klær har endelig blitt brettet og sortert,og utpå tørkestativ henger nok en ladning og godgjør seg ute i frisk luft!

Og hvis jeg ikke hadde gå-sakte-aksjon i dag så kan det jo hende jeg kunne lagd slike klesklemmer?Utrolig vakre...og sikkert en betydningsfull faktor som kunne gjøre hele den uendelige klesvaskeprosessen hakket kjekkere :)


For samme hvor mye man vasker og vasker så tar vasken ingen ende!



Ja man kan bli koko av mindre,og nesten få lyst å hoppe inni og få seg noen omdreininger selv,kan hende det hadde gjort nytta for en skeiv og skakk skrott?



Men man får vel være glad og blid og tenke som så at det er ihvertfall ikke mye som lukter bedre enn klesvask som er tørket ute i det fri!Mmmmmm....


Og det aner meg at strømforbruket i bygda gikk opp ganske mange hakk nå i morgentimene..er ganske så sikker på at alle som er hjemme har skrudd på vaskemaskinene sine for å å henge ut til tørk etterpå!!!!Godt er det å spare strøm på tørketromlene da;)


Og jeg selv er egentlig veldig glad for å ha knekt en liten nøtt - det nydelige tørkestativet på bildet under har jeg nemlig "bestilt" av min far...dog ikke sett snurten av enda så det spørs om det er lang leveringstid på saken...eller streiker han også mon tro?Jeg hadde ihvertfall tenkt å begynne å tusle med å lage et selv,men såg med grøss og gru på jobben med å sage ut de nydelige utskjæringene!Et sannsynligvis endelaust prosjekt om man skal gjøre det for hånd!Lykken var derfor stor da jeg i dag tidlig fikk mail fra et firma som faktisk lager slike dingser og dermed kan vaskekjerringa her faktisk bestille og få sendt i posten.Jubel og glede!:)



Ja bare se hva en kles-snor kan brukes til..


Heldigvis er det ikke mer som skal tørkes i dag, og pina' det har jeg ikke kommet meg ajour med strykingen også!!!!!!

Flinke jente!



 Det vil si..har jo noen hunder her da som kunne trengt seg et bad....kanskje skal jeg henge dem også opp til tørk,det hadde sanneligen vært lettvint det;)

bilder via pinterest/we heart it


4 kommentarer:

  1. Såååå många härliga bilder!!!!
    Så inspirerande!
    Stor kram
    Sofia

    SvarSlett
  2. Your post is so sweet and optimistic. The sun, washing on the line and dogs( hi, hi ), summer dresses, oh! ah!
    Thank you ,
    Kasia

    SvarSlett
  3. I like it.So lovely photoshoot!
    Gretings from Poland

    SvarSlett
  4. Her var det jammen meg mye delikat klesvask..... Jeg henger ut klesvasken så ofte som mulig, men ser jeg har problem med å leve opp til dette.....

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.