lørdag 23. juni 2012

Så er vi der da....


....årets lyseste dag,sommeren på sitt høydepunkt!
Ihvertfall om været klaffer!her er det deilig føhnvind ute nå,solglimt innimellom et lett skydekke,varmt og godt.Hmm...der følte jeg meg nesten som en værdame gitt!;)
Og sannelig viste det at det var sommer her i går - jeg måtte rett og slett få med meg ungene ned i den ueeendelige engen av engsoleier nedom oss her...den må vel vise nesten helt opp til månen?Og med de hvite snøflekkene som ligger igjen på Sulafjellet,den koslige Havnegjerde-gården med de nydelige hestene utenfor...
ja da snakker vi maleriske tilstander i kringleiken!Vi lurte litt på om det var millioner,trillioner,zillioner blomster her???Trolig et tall så høyt at det er far beyond hvor langt vi kan å telle...et fantastisk syn som må nytes før det sikkert blir klipt!


- sååå fint vi har det her folkens!!!


To skjønne venniner gjør ikke bildet mindre vakkert - Martine & Ida 


ikke så verst denne karen heller ;)
Målet for turen...trodde ungene...var å finne Gullsmier som de kaller desse små svarte krypene som skinner så flott i gull og grønt i sola!Kjempespennende...de fant til og med noen som "sexa"!!!


En deilig dag å sykle på...slike dager vil vi ha maange flere av!
I sykkelkorga er det neeesten like mange Gullsmier som det er Engsoleier på marka...var stygt redd denne gjengen her utryddet hele kolonien!Men heldigvis fikk jeg overtalt dem til å ha dem tilbake igjen senere på dagen - så kan vi plukke nye neste år!

Med desse sommerlige bildene ønsker vi alle som titter innom Sammensuriumet en herlig sommerhelg og ikke minst St.Hans feiring

nyt helgen :)


7 kommentarer:

 1. Å SÅ FLOTTE BILDER AV SOMMERFINE BARN,KJEKT Å SAMLE PÅ "GULLBILLER"SOM DI KALLER DI HER..SÅ BRA AT DERE HAR SÅ FLOTT VER ! HER REGNER DET OG DI HAR VIST MELT TOR OG LYN OGSÅ...MEN PYTT VI FÅR GJØRE DET BESSTE UT AV DET ,SÅ HER BLIR DET SPEKE MAT.HA EN SLRÅLENDE FIN SANTANS !!!KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder og fine farger! Sommerstemning til tusen! Kanskje jeg kan utfordre deg til å bli med på bloggutfordringen min? Del ukens lykkelige øyeblikk under temaet "helgekos" - lek & moro i blomsterenga er jo perfekt :D

  SvarSlett
 3. Vilka härliga sommarbilder!!

  Kram Tina

  SvarSlett
 4. Herlige sommerbilder!!

  Ha en flott kveld:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 5. nice to see so happy children playing in the summer,
  beautiful pictures!!
  have a great weekend..

  SvarSlett
 6. Beautiful kids and beautiful pics!
  Débora

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)