onsdag 13. juni 2012

nå har ihvertfall......ho mor her svinga seg på kjøkkenet,og mere til!!! Det blei sannelig fart i sirupsnitten til slutt i dag også,og jeg har fått både bakt og annet!Deilig med en god kjøkkenøkt skal jeg love!
Nå tror jeg både unger,mann,hunder og katter er mette og gode.
Selv har jeg knapt nok hatt tid å spise i dag,så når ungene er i seng om ikke så altfor lenge og freden har senket seg i huset så skal jeg lage meg en god skive med nybakt brød og en deilig,varm kopp kakao for min stadig sårere hals.Og jada...det brenner i ovnen - jeg fyrte opp jeg folkens,juni får være juni så mye det bare vil...er det kaldt så er det kaldt og da drar jeg frem fyrstikkeska!!!Det er faktisk ganske koslig å høre det knitrer i ovnen,selv om man helst skulle ønske det var utepeisen man fyrte på.Jaja...det blir nok det også etterhvert som temperaturen går oppover på gradestokken igjen....snart ???
Nå må jeg forresten for dere som ikke har sett meg presisere at den vakre damen på bildene her slett ikke er meg.Ei heller det flotte kjøkkenet.Men siden de er så fine både kjøkkenet og dama kan de få være med på sammensuriumet for å illustrere dagens kokkeleringer :)
Synes det var bare råflott med de mektige fargene kombinert med den enkle innredningen i svart og stål.Og så sirupsnitt-gulv da...det er en favoritt! Men nå skal jeg se på diverse andre mønster jeg...har nemlig malt litt på Linus sitt rom i dag og begynt å ta litt tak der - hadde egentlig tenkt at jeg skal ha en vegg med tapet med kart påder siden de tre andre veggene er gamle tømmervegger,men vi skal flytte døren litt og da kommer det opp en liten vegg til og jeg har de siste dagene merket en sterk dragning mot Borås Tapeter sin tapet med stooore stjerner på,i sort.Kjenner jeg må utforske saken på nettet her i kveld!Et helt passende syslemål for Tove-Nigella Hellstrøm sin ganske så kaputte kropp akkurat nå...

kjøkkentjenesten er over...for i dag ;)

1 kommentar:

 1. Bærre lækkert - som det heter. Ja, der skulle jeg ha likt å kokkelere. ;o) En drøm av en plass å lage mat i et slikt kjøkken.
  Lurer svært på disse fantastiske cupcake'ene som det renner over av på bloggene; hvor mange kurs har de EGENTLIG tatt for å få til de skyskraperhøye toppene? Jeg har kranglet meg til noen mer eller MINDRE vellykkede cupcakes, og av en eller merkelig grunn blir de aldri som noen andres... Så nå har jeg gitt opp drømmen om å være en proff-cupcake-bakende-mamma. Jeg får holde meg til den kjente å kjære kringlen og skolebrødene. ;o)

  Ser din partner in crime har hatt bursdag; tillykke til han. Særdeles vellykket og ikke minst kledelig hodeplagg du hadde utstyrt han med. ;o)

  Måtte helgen bli glad!


  Anette Willemine

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)