lørdag 16. juni 2012

Mens jeg liker vel sitter her...


...og hoster og harker opp slim fra lungene og venter på at morgenrusket skal forsvinne kan jeg jo dele litt godsaker med dere

lørdag = lørdagsgodt vet dere :)


Og visst ikke dette er en visuell godtepose så vet ikke jeg,noe så festlig,feminint og absolutt sukkersøtt!!!!


Veldig engelsk tenker jeg,og synes alle de festlige tekstilene 
med enten striper eller blomster forfrisker det hvite...
man blir liksom litt glad av det hele :)et nydelig kjøkken..riktignok med en helt "plain" kjøkkeninnredning men hva gjør vel ikke noen vintagefunn og festlige farger med det!?
It makes such a difference!!!!!Kjøkkenet er rett og slett herlig!!!


Man fortsetter smilingen når man titter inn på soverommene også,her sover tydeligvis to heldige jenter,- rommet er som skapt for prinsesser så her skulle de sove godt og trives vil jeg tro :)Og jeg smiler enda og tenker at i dette voksensoverommet kunne ihvertfall jeg trives!!!! På dette soverommet har sengegaveln fått delikat blomstrete stoff,og se på badegulvet under da dere....blomstrete gulv!!!!
Kan det bli for mye av det gode???Vet dere hva..jeg synes det er rett og slett herlig jeg og det passer helt perfekt akkurat i dette sprudlende,herlige,festlige,småcrazy og feminine hjemmet!!!Flower Power sier bare jeg ;)Ønsker dere alle en blomstrende lørdag,hva enn det måtte innebære :)
Kanskje får du en blomsterbukett...enten plukket av barnehender eller kjøpt i butikken fra noen som er glad i deg? Eller kjøper du deg en nydelig blomstrete bluse?Kanskje blir det masse blomster og hagearbeid?Eller føler du rett og slett du blomstrer?                                                                                          


6 kommentarer:

 1. Härliga bilder!!

  Krya på dig, gumman!
  Kram Tina

  SvarSlett
 2. Flotte bilder. Veldig feminint og sukkersøt. Flott for en liten stund, men jeg tror ikke jeg kunne bodd sånn. Liker det litt røffere og tøffere. Dessuten tror jeg at jeg hadde fått mannen på nakken om jeg gikk for en sånn stil :)Flere av de andre også for den slags skyld :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Indeed, a very nice , sweet and feminine home.
  Have a wonderful weekend!

  SvarSlett
 4. Her var det mye feminint og blomstrete ja! LIkte den blå slitte benken...Ang. din hilsen hos meg - jeg synes jeg ser det ja. Ikke så rart han ble litt veik i mølte med en elefant!! Mon tro hvordan min lille rakkar hadde taklet det.

  SvarSlett
 5. Härliga bilder vännen, hoppas dagen varit fin;) Kram

  SvarSlett
 6. Vakre og inspirerende bilder:)

  God bedring og fortsatt god helg:)

  Klem Linda

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)