lørdag 16. juni 2012

bare fordi....
...jeg er beruset på lavendel!

Lukten,fargen...den vakre blomsten den er!
Har kjøpt meg en diger en i dag,og det er ikke så lenge siden jeg satt på kne og plantet den i en krukke.Og den luktet himmelsk.Så jeg luktet og luktet og var så fornøyd...så nå spørs det om jeg er lettere beruset av duften...det skal jo ikke så mye til lenger før hodet blir susete,det var annsleis før ja,da tålte madamen en støyt kan man vel si;)
Så nå har jeg kost meg med enda mer lilla.I alle varianter.Slik er lørdagskosen these days.Ikke mye til støyt,men koslig lell!
Det er en tid for alt...synes igrunnen det er herlig å la seg beruse av det vakre naturen har å by på jeg.Så rusbrusen og øl'en i kjøleskapet får nok stå i fred i kveld også!Best å være opplagt til fotballturnering i morgen tidlig,og hvem vet hva natten bringer..Martine ligger hos en vennine for første gang i sitt liv,og ikke nok med det...det skjer attpåtil ute i et telt.Skulle ikke forundre meg mye om det blir en telefon fra en søvnløs jente som er litt pysete attpåtil.
Forresten er det ikke særlig lurt å gi hundene tørrfisk sent på kveld.Gubben og jeg er nesten lilla i trynet av forgiftning...det fises til den store gullmedalje rundt oss!
Beruset og forgiftet på en og samme kveld,tør ikke tenke på hvordan dette skal ende ;)
via pinterest/weheartit


3 kommentarer:

  1. Nydelige bilder. Jeg elsker også lavendel, har planer om MASSE lavendel i hagen. Like spesielt godt den lavendel lyslykten, på første bilde. Den må bare kopieres.
    Ha en fin kveld :)

    SvarSlett
  2. I don't understand the word you said but I would just like to say that those photographs are lovely and btw, I'm inlove with purple stuffs :x

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)