lørdag 9. juni 2012

Alt som skal til...



....er noen fargeklatter!


Et av mange repeterende tema på Sammensuriumet er nok alle de vakre,hvite hjemmene jeg sikler på.Litt kjedelig synes sikkert noen - men se her dahva man faktisk kan gjøre om man i utgangspunktet har et lekkert hvtt hjem og plutselig får en akutt trang til farger og forandring!


Både stuen og kjøkkenet har fått noen friske,veldig grønne fargeklatter og plutselig roper rommene sommer og sol :)
Og det beste er er jo at når man blir lei av en farge,så er det bare å kjøpe noen puter og litt stæsj så kan man forvandle stuen nok en gang....gang på gang!Veldig praktisk altså...ja på den måten altså.Ellers er jo ikke hvitt sånn superduper praktisk...
jeg måtte nok hatt minst tre-fire sett med vaskbare og helst strykefrie slip-covers på det meste av møbler ihvertfall ;)








De som bor her er ihvertfall ikke redd for å bruke farger kan vi trygt konstatere.Soverommet er ganske så dramatisk med cerise som  hovedfarge sammen med hvitt.Det kan hende jeg hadde blitt litt svimmel å akkurat sove i desse voldsomme men festlige mønstrede tapetene - og ettter all sannsynlighet ganske fort lei men fy søren så friskt og sprekt det er å se på bilder ihvertfall! :)



Det var litt mer ro over dette rommet -i sin enkelhet :)


På badet er samme triks brukt - badet i seg selv er helt nøytralt men med lekre møbler,og ved å bruke de typiske Lexington hånddukene i rødt,hvitt og blått  så blir det et helt annet rom!



Som forventet er huset like lekkert utenpå som inni...og med en aldeles deeeeilig veranda å kose seg på.Og det har heldigvis jeg også...solen stråler og selv om jeg selv også er i ferd med å "nøytralisere" rommene her i huset så får malingskost være malingskost og jeg skal kose meg ute og nyte sommeren som er på besøk i dag igjen...hos deg også håper jeg :)

1 kommentar:

  1. Jeg har hvitt kjøkken og er helt enig med deg ;-)
    Jeg bare bytter farger på gardiner og løpere, og vips så har jeg forandring på kjøkkenet ;-)
    Det var fine bilder ;-)
    Ha en god helg ;-) Klem Hilde

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.