tirsdag 22. mai 2012

Tenke seg til...


...vi faktisk skal få bruke sommerklær!!!Singlet'er,shorts,skjørt,sandaler og kjoler!
En sjokkartet opplevelse for kroppen,men så herlig da!
Jippi :)


Synes som vanlig at Noa Noa sine klær er helt herlige,både til store og små,og desse glade bildene illustrerer utmerket hvor glade vi er for å ha fått et snev av sommer!


I går etter skolen kastet ungene det meste av klærne og ikke minst skoa - sååå deilig å få springe barbeint uti gresset igjen...gjett om det var noen svarte føtter som måtte ha seg et deilig og rengjørende fotbad utpå kvelden;)


Og i dag måtte selvsagt solbrillene på når de skulle på skolen...det aner meg at det var like mye for å se kule ut (om ikke mer hehe) som for å beskytte seg mot det gule lysende styret oppi himmelen som vi ikke er så vant til her på desse kanter.


Personlig fikk jeg bare lyst å dra på shopping for sommersklær er det visst skrint med nedi skapet mitt! Men jeg skal på sykehuset om ikke så lenge,så da får jeg ta meg en tur med dogsa først og så kanskje jeg rekker en liten økt i solsteiken på verandaen før jeg drar....så shoppingen må nok utebli i dag også - vi får håpe det herlige været varer lenge så kan det hende mamsen her kan få skvisa inn en liten handletur??
Uansett...for en nytelse dette var...og det er nok en mening med ruskeværet som har vært i det siste for gjett om solen blir satt ekstra stor pris på nå når den først kom...


sol ute, sol inne
sol i hjertet,sol i sinnet :)


3 kommentarer:

 1. Herlige bilder du viser, og masse fristelser.
  Ja er det ikke deilig med sommer... skal snart hjem å nyte godæret nå. Ille å sitte inne nå, skulle vært obligatorisk fri i alle fall her midt i landet...

  Solklæm fra meg:)

  SvarSlett
 2. Det er såå nydelig med sommer:) Love it!

  Nina

  SvarSlett
 3. Noa Noa er en af min ynglings butik her i København, og de er klar sommertøjet det må man tro !!

  Forsæt god aften !

  Kram Diana

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)