lørdag 5. mai 2012

Strålandes nøgde...

....med det jeg har fått gjort i dag!!!!For når leeenge og lenger enn lengst påtenkte ting faktisk blir gjort noe med,da gjør det godt altså!
Nå har jeg flyttet litt om på kjøkkenbenken og "fornyet" meg litt på den måten,og liketil har jeg vært fremme med vaskefilla inni kjøkkenskapene - opp med flagget,det skjer ikke hver dag!!!!
Men nå var kjerringa blitt sulten og måtte ha seg en liten matpause,uten mat og drikke duger heltinnen slettes ikke!Jeg blir rett og slett pissesur om jeg ikke får mat!Og helt shaky!
Magesekken er atter påfyllt iallefullefall og nå går jeg løs på neste prosjekt...som riktignok faktisk blir vasket ukentlig og vel så det...nemlig badet!!!
Synes badet på desse bildene er så herlig---skapet som er trikset og mikset sammen av gamle vindu er jo bare helt rått og skaper virkelig stemning!!Og hva med den collagen av speil????Så nydelig!!!Og skoddene i vinduene er også en fryd for øyet,her er virkelig detaljene mange,spesielle og utrolig fine...


vi snakker gjennomført altså!

Kanskje er du flinkere enn meg til å få gjort ting du har tenkt på lenge,men jeg tror stort sett de fleste har ett eller annet i bakhodet som stadig blir utsatt av forskjellige grunner!
Men gjør som meg,bestem deg for at nå skal det faktisk skje og så gjør du det bare rett og slett!It feels good;)

3 kommentarer:

 1. I det badrummet kunde man nog spendera lite tid;)
  Jag antecknar allt som ska göras och bockar av.
  På köksbordet ligger avbockningslistorna, de finns inte i mitt huvud!
  Trevlig helg, kram ulla

  SvarSlett
 2. Underbara badrumsbilder!!
  Så skulle man ha det.. :)

  ha en mysig helg
  Kram Tina

  SvarSlett
 3. Hi Tove,

  I'm really in love with this bathroom! So much inspiration if only my bathroom would have a window and was a bit bigger.
  Thank you for visiting my blog and leaving me such a nice comment :)

  Sending you warm Sprinh wishes from Bremen in Germany
  Carola

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)