onsdag 2. mai 2012

maiutfordringen.....


 
....gammelt møter nytt !!


Når jeg leste på NIB at månedens utfordring var nytt møter gammelt så følte jeg umiddelbart at det skulle nå vel være noe for meg og alle mine gamle rariteter,og begynte straks å gruble på hva jeg skulle knipse!Men det tok ikke mange minuttene før jeg skjønte at denne utfordringen ble noe mer utfordrende enn jeg først hadde forestilt hodet mitt....
det er nemlig plenty med gammelt i heimen her (litt for mye synes visst enkelte som ikke skal nevnes med navn)...det er liksom litt verre med noe nytt!!!!Og det som er nytt ser gammelt ut!
Det måtte en god dose hjernevridning til før jeg fikk en liten aha-opplevelse når jeg fikk øye på den lille søte Alessifløtemuggen min,som er så fancy smancy som det nesten går an...til tross for at designet begynner å bli noen år nå!Jeg hadde nok ikke kjøpt så mye Alessi i desse dager,men det var en periode i forrige århundre jeg la min elsk på den mer minimalistiske stilen og syntes Alessi var knakandes tøft.Og det er det jo også,men....
I dag fikk den ihvertfall ristet av seg støvet og fikk være med på moroa når frøkena her lekte seg litt med kameraet på sitt "nye" soverom!Gamle tømmervegger og bjelker i taket danner grunnlaget,og en vegg har fått blå Toile De Jouy tapet på.Gamle underkjoler henger til pynt,og møblene er avskallede og velbrukte...men fulle av historie og affeksjonsverdi for meg!En kopp med noe godt drikke i Edme-koppene fra Wedgwood gjør seg...i dag har jeg nemlig holdt på å laget skap her inne og det var litt av et prosjekt så noen styrkedråper var på sin plass (julebrødet også,nam nam;)!!!Smykker og sjal henger tilfeldig på en gammel speil-lysestake....og mobilen,bilnøklene og et par lekre sko ligger ved en gammel tissepotte - ikke den helt store logikken i den sammensetningen men festlig likevel;)
Nye interiørblad på det gamle nattbordet ligger klare,og klart jeg må ha en liten ramme med det kjæreste jeg har...  Nå sitter jeg her ganske så mørbanka og ødelagt i skrotten etter dagens herjinger,og tror jeg s´rett og slett skal tusle meg ned på akkurat dette rommet her!


godnatt fra meg :)

6 kommentarer:

 1. Jeg synes du skriver på en appellerende og interessant måte. Man får rett og slett lyst til å lese mer! Fint hadde du det på soverommet også :)

  Ha en fortsatt fin uke!

  Klem fra Landlivets Lykke

  SvarSlett
 2. I find you on pinterest and I take one moment to see your blog : I love it
  Are you agree I present it on mine in "a sunday a blog"
  Thanks, Happy to meet you

  SvarSlett
  Svar
  1. I don´t mind at all - feel free to use any picture you want from my blog :)
   Glad you like the pictures,and my interest too :)
   So what´s your blog´s address,would be nice to visit you :)
   Good luck,enjoy the blogging!!!
   Tovehugs :)

   Slett
 3. Lykke til i utfordringen og takk for koselig hilsning:) Så vakkert og nostalgisk!
  Ha en fin fin dag, klæmz

  SvarSlett
 4. Ja med dom bilderna kommer det att gå bra ska du se vännen- så fina! Kram

  SvarSlett
 5. Lekkert bidrag! Lykke til!!
  klem Hege

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)