tirsdag 1. mai 2012

Deilig begynnelse på Mai....
...men,men,men!!!!!!

Men....det varte ikke så lenge:/
Deilig å våkne og vite at det var 1.mai,fri,solskinn...for en herlig følelse det gir dere!!!! Ungene storkoste seg ute mens mamsen koste seg både inne og ute - inne med litt utskitfing av duker på kjøkkenbordet så ble det mai-stemning med en gang og ute fyrte jeg opp grillen og tenkte å begynne på sesongen med masse deilig grillmat...ja bare lukten fra grillen alene er jo en herlighet som gir godstemning og kose-følelse de luxe spør du meg...papsen spilte musikk ute og skiftet dekk på Jeep´en og storkoste seg visst skikkelig  han med!:)
Bare fryd og gammen skulle man tro!Helt til.....jeg kommer tilbake fra et pittelite ærend og har ikke før gått inn hageporten før jeg hører ungeskrik!Regnet med det var Linus og en av mange bagateller,men neida...opp bakken til Utsyn-huset kom Gubben kavende med en gråtkvalt Martine i hendene....

"Det blir´kje nokke grilling kjerring"!

Sykehuset neste mente han på,og Martine fikk hikstet ut av seg at hun sikkert hadde brukket hånden sin idet hun prøvde på diverse akrobatiske øvelser på trampolinen!!!!Jøøøje då,tenkte jeg i mitt indre...ikke måte på så uheldig den frøkena skal være!!!
Dermed var det bare å ringe legevakten og komme seg avgårde,og der ble vi sendt videre til røntgen på Åse.Svippet hjemom for å skifte litt klær og ta med litt drikke og mat,for vi har jo litt erfaring med venting på sykehuset fra før kan man si ;)
Men en ulykke kommer jo sjelden alene,ei heller denne dagen!!Hadde ikke kjørt mer enn et par tre minutt før bilen piper misfornøyd og oljelampen lyser!!!Hallelujah,her var det bare å snu tilbake igjen og inn på bensinstasjonen fortere enn svint!!!!Snakke seg om typisk!!!!Oljekanne ble erhvervet,men korkje jeg eller bensinstasjonsdama klarte å få opp panseret på bilen samme hvor vi kavde - dermed ble en hissig telefon tatt til gemalen som måtte komme i ei heidundrandes fart og hjelpe meg.Men når han hverken er så veldig full av fart eller handy for den del...så var det ikke mye hjelp i han heller!Minuttene gikk og dere kan nok se for dere hvem som ble mer og mer stresset....til slutt ringte jeg min egen pappa som stort sett fikser det meste.Men her måtte til og med han gi opp!!!Til slutt forbannet jeg meg på at dette skulle jeg klare...og så klarte faktisk jeg å få lirket opp den helsik...forban....idiot....jævl....driten av et panserlokk,noe som selvfølgelig ikke var godt for ego´et som omtrentlig holdt på å eksplodere av fornøyd-med-meg-selv-het!
Da ble det ihvertfall strake veien til sykehuset,men det var nok et par søndagskjørere som skal være glad de ikke hørte meg underveis for smeis for noen treiginger jeg typisk nok måtte få foran meg akkurat i dag!!!
Jaja,vi kom oss frem,vi kom oss på røntgen,og så ventet vi.Og ventet.Og ventet enda mer.Men til slutt fikk Martine komme til legen som heldigvis ikke fant noe brudd på bildene og da skal jeg love det var ei som var glad!(Ja jeg også forresten :)

Fordi hun var så flink med doktoren måtte hun få seg en liten belønning,og siden hun var sulten så stoppet vi på Burger King!
(Helt tilfeldig altså!!!Hadde ikke nooooe med å gjøre at mammaen elsker Whopper altså;) Der var også en hel del russ som stappet i seg junk etter første døgn som russ,og Martine samlet mot nok til å gå og spørre om russekort,og gjettom hun var heldig!!!6 stk!!!
Tenk at venninen Johanne hadde 11 stk,men de hadde hun brukt to år på å samle,og nå fikk hun 6 stykker på en blunk!!!!Kry???
Jepp...det lyyyyste av henne!!!Vel hjemme ble det mye snakk om alt dette som skjer i Mai...spesielt konfirmasjon og russetid,og Linus fikk noe å gruble på tydeligvis.Han lurte nemlig på :
"Mamma,når ej blir jobbemann blir ej russ da?"

Så da gikk grillinga til bøvels da....det ble med god-lukta:/
Når vi var hjemme var det blitt så sent og attpåtil hadde det skyet over,og en kald trekk blåste!Så da var det bare å fyre opp igjen...denne gang inne på peisen!!!!Sånn er Mai ...

overraskelser på både
ene og andre måten!!!
5 kommentarer:

 1. Hej på dig!
  Vilken historia! Så det kan gå.....
  Såååå mycket fint du visar här på bloggen!
  Ha det gott!
  Kram Sofia

  SvarSlett
 2. Oi, det var litt av en dag... men heldigvis endte alt godt til slutt da:)
  ... og grillsessongen har så vidt begynt, så det er mange gode stunder å se frem til:))
  Koselige og sommerlige bilder:)

  Ønsker deg en fin onsdagskveld:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Det händer saker hos dig vill jag lova, så skönt att inget var brutet..du undrade över vilde Malte..just nu mår han bra...får se hur länge men han är som en dammsugare både inne och ute....ha en fin fortsättning på veckan, vi har underbart väder, kram

  SvarSlett
 4. Always loving the pictures all the way in Holland. Don't understand your language but that does not matter.

  Miryam

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)