onsdag 23. mai 2012

Can you imagine...


....det gode liv på landet ?


  Personlig har jeg ihvertfall veeeldig lite problem med å bytte ut jenta på bildet med meg selv...leiende på den fine hesten og med den utrolig herlige gården i bakgrunnen her.En ganske så fin tanke kan du trygt si.....Fineste stallboksene jeg noen gang har sett - for noen omgivelser for både dyr og mennesker!!!Inne som ute naturligvis,se bare på bildene under så koslig det er innenfor husets vegger også: En behagelig miks av rustikk og landlig stil,eleganse og flotte antikviteter..veldig hjemmekoslig ikke sant?


Har sagt det før og jeg sier det nok igjen..mange ganger til og med...eeeelsker sirupsnittmalte tregulv!!Og det var det selvfølgelig på denne ganske så perfekte gården her ;)I mitt neste liv tror jeg sannelig jeg forhåndsbooker en oppstandelse som hest her jeg....


Jeg bare sukker og tenker....så vakkert!!!!
Men jeg er i grunnen ganske så fornøyd heldigvis med mitt eget liv på landet....nå står alle dører åpne,hunder og katter kan gå ut og inn som de vil,nyvaska klær henger til tørk i den lette brisen som er ute,fuglene kvitrer,naturen stråler,ungene er på vei til skolen og jeg har noen timer for meg selv til å få gjort unna litt...kan ikke klage!Senere i dag skal dere likevel få se bilder av noe jeg ikke helt får ut av hodet...som også kunne blitt det gode liv på landet.Følg med,følg med så går du ikke glipp av de helt store verdensproblemene,urealistiske hjem og interiørbilder,drømmer beyond fantasy,fjaseprat og dyriske innslag...yepp,det er på sammensuriumet det skjer ;)

4 kommentarer:

 1. Dream on girl !!!!
  Jeg var helt ude mens jeg kiggede på de her billeder.
  Men er det ikke dejligt at man er til freds med sit eget liv, elsker at vaske familiens tøj, syns mans egen børn er de smukkeste i verden, lige meget om man har hest eller perfekt designed hus :)
  Jeg følger spænd med at se det gode live på landet :)
  Ha en rigtig god Torsdag !!
  Kærlig hilsen Diana

  SvarSlett
  Svar
  1. Kunne ikke si meg mer enig DIana...det er det livet handler om:))))
   Toveklem:)

   Slett
 2. Fick jag chansen att bo så där så skulle jag inte tveka en sekund!!!! :))
  Makalöst vackra bilder!!

  Ha det så härligt i sommarvärmen
  Kraaam Tina

  SvarSlett
 3. Dåne dane ... det svimmler for meg her!!!!
  DETTE ER DET VAKRESTE NOEN SINNE TOVE!!!

  SUKK OG ATTER SUKK.
  KOPIERER ALLE BILDENE OG LEGGER DE I DRØMME MAPPA PÅ PC`en.
  Og inne i hodet mitt kan jeg tenke...... at det er egentlig slik jeg har det her hos meg.....nesten da!! Utenom dinna hesten, stallen, jordene og selve huset!!!!!

  Og mellom oss...(Måtte dinna lottoen slå inn snart, da skal jeg invitere deg på kaker og en koselig ridetur på jordene mine.

  Du kommer du???? ;-)

  Kos deg i fineværet!

  Sol klem fra meg!!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)