onsdag 11. april 2012

washera bagerha.....


....jeg begynner visst å bli påvirket av ungenes uttrykk her !!!
Det som skjer i dag med meg er ihvertfall følgende...begynte nemlig å skulle vaske litt bak en kommode i gangen og på et eller annet vis er visst kommoden forflyttet og gangen ommøblert!
Og det var egentlig litt deilig,fikk større plass og mere lys,og begge de to faktorene er slettes ikke ufordragelige spør du meg!
Inntil jeg er ferdig og får tatt bilder av min egen gang var jo denne jeg fant her ikke så aller verst...dog det må innrømmes av en noe annerledes standard!!!Jeg har en trapp,jeg har fliser på gulvet...men der stanser likeheten *lol*
Hallen/Gangen i huset har ihvertfall veldig mye å si,og det er så kjekt å ha orden der hvor dørene åpnes og folk stikker nesen inn,og ikke minst kanskje gi et inntrykk av hvilken stil man har!
Nå håper jeg ungene klarer å henge jakkene opp på knaggene som er strategisk plassert rett innfor inngangsdøren...det var nemlig der de landet før enten der var nå knagger der eller ei,på gulvet syntes de visst var en velegnet plass å slenge fra seg det som måtte være!For alle må da skjønne at det er forferdelig vanskelig  å gå hele to skritt til og henge opp jakkene sine litt lenger inne?Det samme gjelder selvsagt sko,som til tross for gjentatte formaninger likevel blir stående rett foran inngangsdøren.Fatter ikke at dette skal være så vanskelig å lære for de unge håpefulle,som jeg innimellom lurer på om det er noe håp for i det hele tatt???Noen som kjenner seg igjen?
Nå håper jeg mamsens forflytnniger kan ha en nytteverdi, i tillegg til å være fint!



Er det ikke noe som heter noe sånt som at

det er håp i hengende snøre?


2 kommentarer:

  1. Hei du!
    Tusen takk for koselige ord "inne" hos meg;)
    Kjenner meg igjen i skal bare rydde og vaske litt og plutselig var halve huset ommøblert;)
    Men er jo så deilig med noen forandringer i blant!
    Ha en super dag videre!
    Klem fra meg;)

    SvarSlett
  2. Här är en till som helat iden håller på hemma...kan aldrig vara still och vill alltid förändra, hoppas du haft en skön påskhelg, kram

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.