tirsdag 17. april 2012

Tøft til "svenskene"...Har du Ikea-møbler i heimen,slik som veldig mange andre???Da er du heldig,for bare ved noen tastetrykk kan du nå få nye slipcover
til sofaen og stolene dine og plutselig en helt ny stue!!!
Steikjandes praktisk og lurt altså!!!
     Bildene er i den industrielle looken og er knakandes tøffe!!Inspirasjonsbildene til Bemz kan friste en hver stakkar i alle fall...var det ikke tøft???
Bemz ble startet av Lesley Pennington for mange år siden da hun kjøpte seg sommerhus i Sverige og fant møblene sine på Ikea...og bokstavene i firmanavnet er initialene på barna hennes:)
Slipcover kan man selvsagt sy selv eller få sydd til alle slags møbler,men det er nå fole praktisk å bare kunne  kjøpe ferdig da!
Spesielt når de ser slik ut...gøsh og gru;er det noen som husker de første sofatrekkene/slipcover´ne fra Ellos eller hvorenn det nå var,som var både kapper og store mengder rysjer på og  var rett og slett spyfremkallende????;)
Da er desse myyye mer behagelig for øyet!!!Så gjenstår spørsmålet som har blitt stilt gang på gang fra oss Sunnmøringer:

Når kommer Ikea til Ålesund????


1 kommentar:

  1. JODÅ..NOG HAR JAG IKEA MÖBLER HEMMA, 2 ST SVART SKINNSOFFOR SOM STÅR I SÄLLSKAPSRUMMET :) HÄRLIGA BILDER SOM VANLIGT, HA EN FIN ONSDAG, NU SKA JAG HEM FÖR ATT JOBBA, KRAM

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)