søndag 1. april 2012

sterkt påvirket...
....av all snøen som laver ned utenfor vinduene her i dag og kveld,så blir det ett særdeles hvitt innlegg sånn helt på tampen av første dagen i April!Har du blitt lurt forresten?Ungene har prøvd seg et par ganger her i dag men spøkene er så lett gjennomskuelige at det knapt nok blir morsomt....men som mor må man være litt skuespiller også og late som om de var fantastiske og lurte meg trill rundt!!!Har ennå noen minutt til å lure Gubben,får se om jeg klarer å tenke ut noe fanteri ;)
Tenker alltid på kjære Trudeluttvenninen min første april,-
da vi var mindre pleide alltid mammaen hennes å si til henne at jeg hadde ringt,og dermed ringt Trude til meg og lurte på hvorfor jeg hadde ringt og hva jeg ville.....og jeg forstod ingenting!

Snø ja....det virker som om mange er forundret over at den har lett seg opp men det er ikke jeg!Jeg er nesten bare litt sint for at det ikke har kommet enda mer og er enda kaldere når den først slo til.Vi prøvde oss på kjelketur tidligere i dag men det var helt håpløst,så hva er vitsen med snø da????
Nei da liker jeg myyyye bedre alt det hvite i dette huset !
Her brytes det hvite med det rustikke og lager en koslig stemning...av og til når det er for mye hvitt kan det rett og slett bli for mye av det gode og ikke alltid like hjemmekoslig,men det synes jeg så absolutt de har fått til her!
Og koslig er viktig i et hjem...viktigere enn alt annet,stemningen og følelsen man får når man er hjemme og sammen med dem man er glad i er den viktigste indegriensen i alle hjem!

I love my home:)

5 kommentarer:

 1. Hi Tove ,
  Thank you for visiting my blog and the compliments.
  Your blog is wonderful, full of beautiful inspiration.
  Kasia

  SvarSlett
 2. Vilka underbar bilder!!!

  Kram Tina

  SvarSlett
 3. HEEEEEEERLIGE bilder! Hadde man enda hatt det slik-....;)

  Ønsker deg en riktig god påske!
  KLEM

  SvarSlett
 4. Hei, hei!
  Jeg er bare innom så snarlig for å fortelle at
  Nettbutikken min nå er åpen!
  Jeg har lagt inn masse varer,
  og mere er på gang.
  I anledning åpningen,
  har vi mange varer til redusert pris.
  Jeg håper Butikken faller i smak,
  og skiller seg ut av mengden,
  og at du tar turen innom,
  igjen og igjen.
  Du må gjerne lagre adressen :)

  www.tinesshabbychic.com

  VELKOMMEN!

  SvarSlett
 5. Du er altså utrolig. Du får meg til å se uintelligent ut måpende siklende ut hver gang jeg kommer inn her. Og nå var det masse godis jeg hadde gått glipp av. Aj aj aj!
  Snø nå? nei takke meg til, lettere panikk her, jeg må komme meg ut i hagen å få ordnet.Konfirmasjon 5 Mai, gudene vet jeg trenger den tiden. Sukk. Det er bare å smøre seg med tolmoda.
  Stor klem!:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)