søndag 22. april 2012

om jeg bare hadde hatt...


....meeeetervis med lin!

Da har jeg planene klare,for jeg elsker lin....se alle de flotte bildene jeg har samlet så tenker jeg du kjenner en liten forelskelse du også.Da hadde jeg lett gravd frem symaskinen og sydd og sydd og sydd....slipcovers,duker,puter,gardiner.....og enda mere slipcovers!!!Muligens hadde jeg også freista lykka med å lage meg sengegavel...det er ikke sikkert det hadde blitt et vellykket prosjekt men av og til må man prøve lell!Som regel begynner jeg med kjempetro og energi uten like...og av og til må det innrømmes at graden av begge deler kan synke drastisk etterhvert som prosjekt fremskrider,muligens ikke etter planen;)

Men,all denne linen jeg fabler om har jeg ikke,så det blir vel med tanken enn så lenge - det jeg derimot har er hendene fulle av ting som skal gjøres...jeg har for eksempel begynt å klatte litt på ene stuen her med grått...undrast hvordan det vil bli...eller skal jeg velge hvitt??De helt store verdensproblemene må som du skjønner nok en gang løses i det sammensuriumske hjem,men aller først tar jeg meg en deilig morgentur....på tur kommer nemlig ofte gode tanker og idéer dalende,i tillegg til at det er herlig!

bilder pinterest
3 kommentarer:

 1. Lin er bare helt fantastisk materiale, så inspirerende bilder du viser,. Jeg fikk også lyst å sy.
  Ha en flott dag videre, klem Anita

  SvarSlett
 2. Hei på deg, ja lin er nydelig, men nå har jeg bestemt meg for å ikke starte flere prosjekter på en stund. Her flyter det over av ting som skulle ha vært hjort for leeenge siden. Ha en kjempefin mandag, føler for en tur ut i våren jeg og.....klem

  SvarSlett
 3. Underbara bilder!!
  Härligt tyg, linne!! :))

  Kram Tina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)