søndag 29. april 2012

Oh what a wonderful....


  ...morning :)

 Skål for en fantastisk morgen her på Sunnmøre....når man kan våkne tidlig slike morgener er det igrunnen ikke så dumt å ha lagt seg en tanke for tidlig på lørdagskvelden å heller  være uthvilt og få mye ut av dagen...har allerede fått gjort litt nytte for meg og ennå er dagen ung - fantastisk,energien bobler!


  Selv om fjellene er snødekte atter en gang stråler solen godt og vil forhåpentligvis varme mer utover dagen,så dørene kan åpnes på vid gap,og unger og hunder kan gå ut og inn som de lyster :)


 

 Dagen skal nytes,ute og inne:)  Hvordan det blir med det våte element er vel så som så....boblisen ute har en lekkasje og står tomt i påvente på at sirupsnittene på Polarbad får fingeren ut av et visst hull og kommer og gjør jobben sin....men kanskje vi kan få båten ut på fjorden og  duppe litt på bøljan blå i løpet av dagen?
Ungene er mer enn klare for å dra frem fisketroene og nye turer!


Men på sikt drømmer nok husfruen her på Åregjerdet Zoo og Galehus om et nydelig lite zinkbadekar i hagen...sånn bare for syns skyld
- det er noe så uimotståelig skjønt med en liten oase som denne! 

  Kanskje kommer snille tante Linda og kidnapper ungene litt også,i dag er det Kvitveisdagen her i Langevågen og små og store kan kose seg på tur rundt det nydelige Vassetvatnet vårt,hvor det er lagt opp til aktiviteter langs hele lysløypa og alle kan kose seg - et flott tiltak!!!Min første Kvitveisbukett i år har allerede gjort sin plikt,nå har jeg akkurat  dradd ut igjen utekrukkene mine som fikk bo inne i natt siden det kune bli kald for skjønnhetene i løpet av natten og det tok jeg ikke sjansen på
- og slike dager får jeg jo bare lyst å sette meg i bilen og suse inn på Plantasjen og gå en smule amook og fylle opp bilen,enda flere krukker men noe som ikke blir så veldig fullt da er visakortet......som svetter bare ved tanken aner det meg ;)  Første vaskemaskinen suser allerede og det skal bli deilig å henge ut til tørk..søndag får være søndag og så hellig den vil..
jeg må forresten prøve å få tid til å sette meg ned å tegne en mal til mønster på et tørkestativ jeg skal lage meg - det blir såååå fint og jeg gleder meg til å innvie det ganske snart:)
Herlig med soltråler som varmer oss istedetfor vedfyring dagen lang...selv om det
også har sin sjarm ;)

6 kommentarer:

 1. Ååååhhhhh vilka underbara bilder!!!
  Där skulle jag oxå flytta in på sommaren... :))

  ha en fin söndag
  Kram Tina

  SvarSlett
 2. Virkelig herlige og stemningsfulle bilder!! Ser for meg late sommerdager med mye hygge her:-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 3. Her var det siklefaktor igjen ser jeg. Falt fullstendig pladask for den sommerfugltapet veggen lenger nedi her. Himmel og hav så stilig!
  Et badekar i hagen er vel ikke så veldig vanskelig å få til. Gamle badekar gies vel bort på finn stadig vekk kan jeg tenke meg.
  God Søndag!

  SvarSlett
 4. Green green.............good day !!!...love ....xxx...

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder... her kan man drømme seg bort.

  Så hygglig å se deg som medlem på Stylizimo forresten. Velkommen skal du være :)

  Ha en flotters dag!
  klem Nina

  SvarSlett
 6. Så nydelige bilder! Får nesten lyst til å flytte i vogn, men bare nesten....

  En finfin dag til deg!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)