tirsdag 24. april 2012

Må le av meg selv.....
...litt selvironi er godt å ha når man har kjørt ungene på skolen i morgenkåpe!!!!!Prøvde riktignok å kamuflere den med en jakke  utenpå,men o hell og lykke at denne damen ikke måtte ut av bilen!
Needless to say så måtte skotøyet også raskt på og bare for å fullføre den shabby stilen (Shabby,er ikke det moderne da?) så ble det crocs på føttene....
Karius og Baktus-sveisen min ble tildekt av jakkens hette,her var det bare raske løsninger som kunne gjelde!!!
Plutselig hadde vi nemlig svært lite tid før skolen begynte,Martine fant nemlig i siste liten på at hun skulle ha både hestehale og øredobber og jeg vet ikke alt annet hun spjåket seg med...og dermed var plutselig klokken mer enn mye!!Stress!


Fremdeles i morgenkåpe sitter jeg her og har senket skuldrene,
fått igjen pusten og flirer av meg selv og stilen min...jøje meg!
Må man,så må man!!! Og her jeg sitter så ser jeg at solen faktisk har tenkt å komme på besøk i dag også...det var vått ute på morgenkvisten men nå skinner det både her og der - deilig!!!!Solen lager vakre  skygger :)


Raskoh venter på tur....snakker vi bedende blikk eller?
(Eller sier blikket egentlig: Ta å få opp farta no da di treige!)


 Og kattehunden leker litt med hundekatten...morgenkos:)  Kronen har kommet langt opp på et skap nesten oppi taket...den hadde nok ikke akkurat kledd meg i dag likevel ;)  Nå skal det bli godt med litt mat i magen...lagde grov baguette med salat,agurk,tomat,skinke og ost i matpakken til Martine i dag og det fikk jeg også plutselig lyst på så nå er jeg i gang med runde nr to med baguettesteking...slike halvstekte altså,- må si de er både deilige og såå snertent å lage da!!Det rumler i magen!
Godkoppen min skal fylles med fjuskekakao - en god start på dagen etter en noe klumsete start får man si!Sånn kan det gå....dette var glimt fra min morgen så får vi se hva denne dagen bringer..


bedre antrekk og finere sveis ihvertfall;)


4 kommentarer:

 1. Such romantic images

  Fine day

  SvarSlett
 2. Ler litt av deg jeg også, men på en god måte:) Jeg kunne taklet alt foruten - crocs - det er sikkert godt å gå i men "Gooddamgirl" må kastes:) ha en strålende dag! Nydelige bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Må vite at crocs´ene er øremerket til bruk når jeg maler (og jeg maler om dagen) ;))))
   en litt beskjemmet toveklem;))

   Slett
 3. Underbara bilder!!
  Bara älskar dina vackra hundar... :)

  Kraaam Tina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)