onsdag 18. april 2012

har du besøkt....

  

    ...den svenske,flotte nettbutikken Creations by Lis???
Jeg har vært på nettsidene de har maaaange ganger,og siklet på alt det fine som finnes der!!!Det er ikke så rent få ting som frister for å si det mildt...men så er det dette med toll og frakt og drit og lort,og aller helst burde lommeboka vært enda tykkere også.... Globusen hadde vært kjekk på Linus sitt rom! Spesielt denne skjermveggen her har jeg hatt lyst på sååå lenge.den er fin!!!! Men av og til har man litt flaks dere!For jeg fikk nemlig pakke i posten nettoppp fra Creations by Lis jeg,heldiggrisen!!!:D
Jeg vant nemlig tre flotte veggord - Chambre,Cuisine,Baignoire!
De har ennå ikke kommet opp...må liksom tygge litt på saken!
Tusen takk i alle fall,dette var moro!!!!Ta en titt du også forresten,så skjønner du nok hvorfor jeg får et akutt shoppebehov når jeg titter innom Creations by Lis!!!!!!


Stadig vekk fristelser dere,sukk!5 kommentarer:

 1. gillade den sista bilden med tvättkommoden...vill ha...kramis semlan

  SvarSlett
 2. Hei

  Kommer innom for å se på inspirerende bilder. Men jeg ble bedt om å logge inn, noe jeg klikket "Avbryt" til. Lurer på om det er noe administrativt som du kan korrigere fra din side, eller om det er slik det skal være?

  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei,så hyggelig du titter innom Anonym:)))
   Jeg synes også bildene er fine og inspirerende,gøy det er flere med meg.Merket selv når jeg hadde ipad´en i går kveld at det kom opp noe innloggingsgreier,men jeg har fjernet det jeg tror er feilen,håper det har ordnet seg nå.Takk for tipset,håper du kommer igjen flere ganger!!!!
   Tove:))

   Slett
 3. Ja her var det mye fint, men mister også litt piffen når det snakkes om toll og frakt og slikt.... Her sitter jeg og bare blogger, mens huset ser ut som....får vel ta meg sammen. Ha en fortsatt fin tirsdag Tove, klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)