onsdag 11. april 2012

for en kraftanstrengelse......det var å komme ut av senga i dag!!!Øynene blunket og blunket og blunket,og det er et underverk at jeg ikke sovnet til igjen!Men jeg kan ikke klage,- Gubbens nye hverdag består av å stå opp halvfem om morgenen 6 dager i uken og det er absolutt i tidligste laget,selv om jeg anser meg selv som en morgenfugl!!:)
Men i dag var det altså ikke mye fuglefakter på meg i det hele tatt,dynen var varm og god og alt var så fredelig og stille...
zzzzkjønt!!!!Får vel fart på denne skrotten etterhvert,men akkurat i dag gleder jeg meg allerede til å legge meg i kveld!!!
Den følelsen blir liksom ikke så mange hakk bedre av å se på lekre soverom som dette her for eksempel...det lyser gjennom at jeg er litt for fokusert på seng nå,ikke sant???Men om jeg prøver å forflytte fokuset bare en smule og fester blikket på de lekre garderobeskapene og ikke minst kles-stativet,så kan kanskje lysten til å begynne på det omfattende arbeidet med å forflytte mine og Gubbens klær fra det gamle soverommet vårt til det nye plutselig komme over meg?Yepp...


sounds like a plan:)

3 kommentarer:

 1. Hi hi
  Godt å høre flere som er trøtt
  Utrolig hvor god senga kan være til tider ja ;-)
  Ønsker deg en god dag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Vanvittig vakre bilder ja!! Hvitmalt tømmervegg er noe av det lekreste jeg vet. Håper du har fått universet ditt i balanse igjen og er våknet av søvnmodusen =)

  SvarSlett
 3. Hei du morsomme kvinne!
  Det var superlekkert!
  Jeg kan hjelpe deg med stativ og sølvlykt.
  Bare jeg rekker å få de nye varene ut i nettbutikken og ut til våre forhandlere. Ønsker meg flere timer i døgnet!
  Stor klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)