søndag 25. mars 2012

To do or not to do.....

 ...i dag har ihvertfall jeg gjort alt annet enn det jeg skulle gjøre!!!!På den fiiiineste vårdagen så langt i år har altså jeg styrt på innenfor husets fire vegger,- snakke meg om galskap!!!Heller burde jeg jo vært ute,fått noen sårt tiltrengte solstråler på en heller vinterbleik hud og tatt tak i alt som skal gjøres ute!For eksempel lage til smijernssofasengen min med pledd og puter..... Lagd deilige kroker og kriker i hagen til avslapping og kos!!!
Men hva har jeg gjort???

Det hele begynte så uskyldig...skulle bare sette de to håpefulle i huset i sving med å rydde rommene sine på morgenkvisten !Martine klarte seg selv ganske bra,men Linus proklamerte at han ikke kunne å rydde han (Ikke at han å prøvde så hardt heller da kan man trygt si!!!!)
Så da måtte mamsen hjelpe litt til og vise han...og det hele endte opp med et nesten "nytt" rom - på et merksnodig vis var vi plutselig i full gang med ommøblering der inne!!!Og da kan dere tro det var ei viss anna frøken  som hang med leppa og ble misunnelig!Dermed var ikke "elendet" over,mamsen lovet store ord om å begynne å lage til nytt rom til trulta...så når all hersenssvartenshelsikes småtteri av Lego og sådanne dingser hadde kommet seg på plass etter noen timer på alle fire og finsortering av nettopp meg,så var det bare å fortsette på neste rom.Så nå har til og med Gubben og Gamla "nytt" soverom....Martine har herved byttet rom med oss!Har ikke kommet lenger enn at sengene er på plass...
jeg har arbeid i mange dager fremover jeg nå!Nå skal vegger males,tapet opp,ting forflyttes og så videre.Stønn!Snakk om å lage seg problemer da dere!!!!

Skulle bakt eller i det minste tatt frem kake fra fryseren,dekt på hagebordet og servert deilig mat...det skjedde absolutt ikke,i dag har vi spist brødskiver hele dagen men det ble en pizza og litt kylling til kvelden,biff på Gubben så om ikke det ble uteservering og grillmat så ble det ihvertfall mat i magen ;)

 Gubben har svingt seg med beskjæringsredskap av ymse slag og gått løs på busker og trær med stor iver...kan nesten risikere han får grønne fingre !!!!


Ungene har vært ute i boblebadet og badet og kost seg...
og det synes skrotten min at det hadde vært lurt om jeg også gjorde etter dagens strabaser,men hodet er totalt uenig og er klar for resten av kvelden på sofa´n

På sett og vis er jeg jo fornøyd med å ha gjort det som er gjort likevel,men det var bare heeelt feil dag å gjøre det på.Burde mye heller ha kost meg ute...men men, "et eller annet sted" har jeg hørt at


helgen er ikke bare burde burde ;)
(alle bilder via pinterest)

6 kommentarer:

 1. Så mye du har fått gjort da, det ene fører ofte det andre med seg... Her er det lenge til det blir no hagearbeid sånn som det ser ut med en meter snø.....blæh
  God klem til deg, og ha en fin uke.

  SvarSlett
 2. Oj vad flitig du varit!! :))
  Helt fantastiska bilder!!
  Underbara!! :)

  Kram Tina

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Hehehe... må le når jeg leser innlegget ditt... kjenner meg godt igjen:) Men det positive er jo at man har fått gjort en hel masse uansett da - sselv om det ble innedag:)

  Ønsker deg en finfin og avslappende søndagskveld:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Hei på deg!

  Så koselig dag du har hatt da. Vi satser på at vi får flere fine dager der vi kan dille rundt i hagen.
  Hadde stooore planer selv jeg, men her har bare vært sløvings skal jeg si deg. Har ikke ommøbelert en gang. ;-)

  Smil !!!!

  SvarSlett
 5. Hehe ja du er ei fin ei du Tovemor!
  Jeg kunne faktisk fort ha havnet i samme situasjon ;-)
  Men vi havnet utendørs i dag på brygga med gode venner.
  Tenker det blir så flott så flott på soverommene nå.
  Deilig er det i alle fall å få tatt slike ryddetak inni mellom.

  Håper du får nyte sola en annen dag denne uka ;-)
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 6. Ikke alltid alt som går etter planen..
  Det siste bildet ditt er helt fantastisk!
  Ja du leste riktig.. har ikke sett foreldrene
  mine på 9 mnd... lenge for Magnus.. så det skal
  bli koselig! ha en fin dag! klem Hege

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)