onsdag 28. mars 2012

mirror,mirror on the wall.....

...who has the prettiest bedroom of all?

 Den som sover i dette nydelige rommet har i hvertfall et soverom som kommer ganske langt opp på topp ti listen!Men men....mitt eget "nye" soverom kommer seg det også litt etter litt!:)
Akkurat nå vurderer jeg å lage et slags opphengsystem for tunikaer og bluser og sånt som kan henge fremme,synes det er litt artig og sjarmerende!!Se så lekkert det er med desse nydelige kjolene som henger fremme....de er jo egentlig for fine til å stappe inn i et skap!!!Men for noen skap da forresten!!!Nå synes jeg pinadø det er på tide det dukker opp noen fine skap på Finn.no snart!!!Nå har jeg til og med lagt inn abonnement på skap-søk der *lol* - har ikke blitt bingo enda :(
I dag blir det spennende å legge seg...det vil si enda mer spennende å stå opp:Gubben har faktisk endelig fått seg jobb,og når det først skjedde så skal han begynne i morgen!!!WOW!Tror det kom en smule brått på stakkaren,men er det ikke bare å hoppe i det da?Det blir uansett spennende for oss alle...nye døgnrytmer,
nye rutiner...og så får vi se hva tiden bringer ;)
Og idet dette skrives,har han tatt kvelden.Før midnatt!!!!
I Oddgeir Bruaset-ånd seier eg: "Det ingen skulle tru nokon gong skulle skje!" Vi får håpe på en god natts søvn for oss alle!

bilde via JJLocattions

5 kommentarer:

 1. Stunning, it has all of the things that I adore....


  Leeann x

  SvarSlett
 2. Vilka sovrum suck...!!! Ja men då gillar vi ju bägge att ha plaggen hängande framme. Sovrums inlägg med hängande plagg samma dag, tankeöverföring??.
  Kul att du gillade Lavendela, vilken massa fint!! Och du jag har suktat över denna dopklänning... Jag kommer att ha en give away i mitten av april när jag har 2-års jubileum. Vad tror du jag kommer ha för gåvor...jo från Lavendela så klart. Något att se fram emot.
  Kram Pia

  SvarSlett
 3. i love love love the mirror.. the whole bedroom has a great style. and i especially like the "bedstand" ... isnt this an awesome piece ??
  hugs, svenja

  SvarSlett
 4. Hei Tove, lekkert soverom ja....

  Får inn lekre håndlagede stativ i hvite, som du kan ha fremme:)


  Klem

  SvarSlett
 5. AJ - Prinsessebolig !

  Her får du en udfordring fra mig:
  Vis din bedste og sødeste Påskepynt
  I denne uge kan du sætte din Påskepynt frem til display
  Vær med - og send dit indlæg senest Langfredag den 6. april

  knus fra Frøken-frida

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)