tirsdag 6. mars 2012

Here I am.......this is me.
Joda...jeg kan nok av og til føle at jeg ser ut som et dass,men det var ikke helt bokstavelig ment i denne sammenheng;)
Tvert imot representerer desse bildene meg og smaken min...og er mitt bidrag i NIB sin utfordring denne måneden.
Jeg valgte av alle ting badet....

Bildene oppom her viser den lille gangen før vi kommer inn på badet,her er det dører inn til badet,vaskerommet og Martine sitt rom.Har et skap jeg er kjempefornøyd med der,-kjøpte det hvitt men med litt grunning ble patina´n mye varmere og det smårutete stoffet inni glassene forhindrer innsyn og samtidig tar det igjen litt denne grønnfargen som er i dette området-
skapet brukes til å lagre alle sengesettene i!Ser ut som det har kommet med en liten linselus som var hjemme med mamma´n sin i dag på det ene bildet også...luringen Linus!!!Ja dette var ikke mye å vise frem.Aldri så galt at det ikke er godt for noe sier jeg...har leeeenge vært så drittlei av å stadig finne skoavtrykk opp på dolokket til tross for stadig mas om at sko absolutt ikke skal opp på dolokket.....personen som hadde for uvane å gjøre dette til stadighet fikk seg kanske en lærepenge da han plutselig knuste dolokket med den hersens foten sin???? (Blæææ...der fikk du den!!!) Navn skal ikke nevnes.....;)
Når vi kjøper ny do så håper jeg personen er klok av skade!
I et lite vindu bak doen står dopapir for penere romper på lur..ikke slikt vi bruker til daglig men gøy å ha på lur:)
Hvem vet når noen "kongelige" plutselig dukker opp?Skal ikke stå på dopapiret her i gården da i alle fall....Slikt armatur som vi har her er lettere å få tak i desse dager enn da vi lagde badet som det nå er omtrent ni år siden vi gjorde ,men vi (jeg) måtte lete lenge før vi fikk tak i denne typen,de lokale rørleggerne skjønte ikke hva jeg var ute etter.Men jeg ga meg ikke så lett og måtte helt til Tønsberg  for å få tak i sorten....og det kostet flesk men jeg klarte jo å snike det til meg lell og er veldig nøgde med det ja;)


Krukkene her kjøpte jeg før jeg i det hele tatt visste hvilke fliser jeg skulle ha,visste bare at det måtte bli litt av denne fargen på badet.Hånd-dukene er fra usa....har dere noen gang sett alle de deilige håndukene de har der??Håndduk-paradis!Søte små såper pynter opp...også fra usa!Litt artig med planten oppi krukken,den er faktisk arvegods!Min kjære Farmor Elvina hadde den før meg,hun levde til hun ble 101,5 år og planten er ikke så helt ung den heller....gøy å ha!

Her kommer vi til det som jeg føler representerer mye av meg...litt gammelt,litt nytt og veeeldig mange blad.Meg i et nøtteskall det vel??? Om det var en lys idé eller en solstråle som traff hodet mitt tidligere i dag vites ikke,men tanken på på flytte denne gamle døren inn på badet dukket ihvertfall  opp og da måtte det naturligvis skje fortere enn svint,og sanneleg det seier eg dykk: dette ble jeg fornøyd med!Hallelujah;)
Passet godt til den gamle krakken som på merkelig vis står på beina enda så skeiv og nedtyngd av blad den er.Da er det nok meningen den skal stå slik konkluderer nå jeg....
Ei lita pusefrøken har lurt seg inn på badet også...er nok sliten etter intens flørting med x antall friere som sniker rundt hvert hushjørne og risikerer å ende opp som hundemat i stedetfor snuppas hotte loverboy!Det står ikke på innsatsviljen ialle fall!
I et av vinduene oppbevares smykker og "juveler" (hohoisann det hørtes da svært ut!!) på diverse opphengsstativ...
Dette englebildet henger foreløbig bare på en knagg...det er jo fliser overalt på badet s det er ikke bare bare å hamre det opp...men opp skal det siden det er som skapt for badet og har akkurat samme fargene i seg som badet vårt har.
Er veldig fornøyd med badet vårt her,men smeis så kjekt det hadde vært med et til!!!!!!
Nå drømmer jeg igjen,typisk....

this is me ;)5 kommentarer:

 1. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

  SvarSlett
 2. vilket vackert badrum. Gillar verkligen de fina kranarna...kramis semlan

  SvarSlett
 3. Hello from Canada!! Thank you for your sweet note today..your blog is lovley!

  SvarSlett
 4. Thank you for visiting my blog, good day.
  Greetings Hetty

  SvarSlett
 5. ikkeno missuneli på den krana å den dusjen altså... ;o)
  Makan til kvalmt dopapir skal en lete lenge eter. dsøsstilig. Hvor i huleste har du fått tak i det? Æ å vil ha:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)